Abloy Easy – Kestävyyttä, vaivattomuutta ja pitkän patentin tuomaa turvaa

Abloyn uusi avainjärjestelmä Abloy Easy korvaa vanhan järjestelmän Abloy Senton. Pihlan oviin on jatkossa saatavilla avainlippusertifioitu Abloyn Easy avainjärjestelmä.

Abloy Easy nostaa mekaanisen lukituksen jälleen uudelle tasolle. Easy tarjoaa uudenlaista sujuvuutta, mutkattomuutta ja turvaa arkeen. Sen lisäksi, että Easy-avain istuu täydellisesti käteen, sitä on myös yksinkertaisesti miellyttävä käyttää. Abloy Easy -tuotteet ovat kotimaisia, ne valmistetaan Joensuun tehtaalla ja niille on myönnetty Avainlippu-merkki.

Miellyttävä symmetrinen muotoilu ja uusi värimaailma

Easy-avaimen avainlehti on isompi kuin edeltäjissään ja se istuu myös hyvin käteen, joten sitä on helppo ja yksinkertaisesti miellyttävä käyttää. Symmetrinen muotoilu mahdollistaa avaimen sujahtamisen lukkoon luontevasti kummin päin tahansa.

Easy-avaimen väritunniste on huomattavasti aikaisempia suurempi. Tämä tarjoaa uudenlaisia mahdollisuuksia avaimen personointiin ja tuo ripauksen väriä ja leikkisyyttä elämään.

Kestävä ratkaisu pitkällä patentilla

Mekaaninen lukitus on toimintavarma ja pitkäikäinen ratkaisu ja Abloy Easy onkin suunniteltu kestämään sukupolvelta seuraavalle – myös kestävän kehityksen näkökulmasta. Niinpä sen materiaalit läpäisevät tiukimmatkin vaatimukset. Abloy myös kierrättää kaikki avainten ja lukkojen metalliosat uudelleenkäytettäväksi. Tämä on meille Pihlalla tärkeää, sillä otamme ympäristöasiat huomioon kaikessa mitä teemme.

Abloy on turvallisuuden ja lukituksen suunnannäyttäjä ja luottamuksen rakentaja. Abloyn maailmankuulu haittalevyteknologia on suunniteltu turvaamaan koteja ja omaisuutta muuttuvan maailman keskellä. Abloy Easy tarjoaakin todistettua kestävyyttä, helppokäyttöisyyttä ja pitkän patentin tuomaa turvaa jokaiselle.

Abloy Easyyn sisältyy kolme avainta. Sarjoitetuissa avainpesissä toimitukseen sisältyy kolme avainta / pesä, kuitenkin enintään 12 avainta / kohde. Lisäavaimia saa hankittua Abloyn valtuutetuista lukkoliikkeistä henkilökohtaisesti asioimalla.