Hyvä työpaikka on tasa-arvoinen

19.3. vietettävää Minna Canthin ja tasa-arvon päivää on vaalittava kunnioituksella.

Tasa-arvosta keskusteleminen on näinä kriittisinä aikoina entistä tärkeämpää. Siksi 19.3. vietettävää Minna Canthin ja tasa-arvon päivää on vaalittava erityisellä kunnioituksella.

Yksi kantavista kestävän kehityksen ja vastuullisuuden teemoista Pihla Groupilla on olla hyvä työpaikka. Hyvään työpaikkaan kuuluu keskinäinen arvostus, kunnioitus, tasapuolisten mahdollisuuksien tarjoaminen kaikille ja jatkuva työtyytyväisyyden parantaminen.

Hyvään työpaikkaan kuuluu myös kulttuuri, jossa tasa-arvosta voidaan avoimesti keskustella, ja jossa tehdään tinkimättömästi jatkuvaa työtä ja parantamista tasa-arvon suhteen.

Koska tasa-arvo ei tänäkään päivänä ole itsestäänselvyys, on tasa-arvo myös asennetta. Minna Canth on sanonut että ”vanhojen totuuksien täytyy väistyä uusien tieltä”. Tämä oman aikansa voimanainen on osuvasti osannut sanoittaa maailman ja tasa-arvon tilanteen sopivaksi myös tähän päivään. Me jokainen voimme avata sanojen, tekojen ja asenteen tasolla mahdollisuuksia kaikenlaisille ihmisille sukupuolesta ja muusta taustasta riippumatta.

Me Pihla Groupilla olemme juuri täydellinen kokonaisuus toisistaan erilaisia, upeita ja ammattitaitoisia ihmisiä, joten juhlikaamme sitä ja antakaamme tasa-arvon päivälle tarvitsemansa arvon. Hyvää tasa-arvon päivää jokaiselle!