Iloisia terveisiä kesätyöntekijöiltämme

Haemme joka kesä useita työntekijöitä erilaisiin työtehtäviin Ruoveden tehtaallemme, sekä myös kesän suosituimmille messuille eli Asuntomessuille. Tänäkin vuonna meillä työskenteli kesän aikana yli 40 kesätyöntekijää, joista osa on uusia ja osa tuttuja. Saimme pienen katsauksen osalta kesätyöntekijöistämme siitä, millaista on olla kesätöissä Pihlalla.

Kesätöissä Pihlan kanssa Lohjan Asuntomessuilla

Tänäkin vuonna Asuntomessuilla työskenteli ahkera joukko nuoria kesätyöntekijöitä. Pihlan messupisteellämme Lohjan Asuntomessuilla työskenteli kesän ajan kolme ahkeraa asiakashankkijaa. Juuri ennen messujen virallista aloitusta kaikilla oli kova into päällä. Alue miellytti kesätyöntekijöitämme sekä upeiden kohteiden että kompaktin kokonsa ja kotoisuutensa vuoksi. Messuilla työskenteleviä asiakashankkijoita yhdisti tänä vuonna paikallisuus, sillä he olivat kotoisin Lohjalta, ja tunsivat ylpeyttä oman kotikaupunkinsa panostuksesta upeaan alueeseen järvimaisemineen.

Pihlan pisteellä työskentelivät Vilma, 18, Iida, 18, ja Aava, 17. Kaikki heistä ovat lohjalaisia ja opiskelleet Lohjan lukiossa. Vilma valmistui juuri ylioppilaaksi ja valmistumisensa ja kesätyönsä lisäksi hän juhli juuri varmistunutta opiskelupaikkaansa Turun yliopiston kasvatustieteiden laitokselta. Iida ja Aava jatkavat kesän jälkeen vielä lukio-opintojaan. Kesätöiden lisäksi kesä kului nuorilla naisilla urheilullisten harrastusten parissa.

Asiakashankkijan päätehtävänä messuilla on edustaa Suomen suosituinta ikkuna- ja ovimerkkiä Pihlaa potentiaalisille asiakkaillemme innostavassa ja ainutlaatuisessa miljöössä. Työtehtävä on monipuolinen sisältäen erilaisia tehtäviä ja erityisesti ihmisten parissa työskentelyä. Messuilla työskentely on oma-aloitteista ja energistä, ja siellä pääsee varmasti tuomaan omaa persoonaansa esiin.

”Messut kiinnosti alueena ja työpaikkana ihan älyttömästi. Halusin ehdottomasti tänne töihin, kun nämä järjestettiin omassa kotikaupungissa”, Iida kertoo. 

Messujen jälkeen kesätyöntekijämme kiittivät Pihla Groupia kivasta sekä monipuolisesta kesätyöstä ja asiakkaita mukavista kohtaamisista. Asuntomessut paistattelivat kesän kuumimmissa helteissä ja ihmiset olivat kesäisellä mielellä liikkeellä. Messutyön perusteella kesätyöntekijämme suosittelevat vahvasti Pihla Groupia kesätyönantajana.

”Asuntomessut olivat ympäristönä mukava työpaikka ja alueella vallitsi hyvä ilmapiiri. Pihla Group oli mukava työpaikka. Suosittelen!”

Pihla on mukana Asuntomessuilla vuosittain. Ensi kesän Naantalin asuntomessujen valmistelu on jo kovassa vauhdissa! Kesätyöhakumme messutyöhön aukeaa alkuvuodesta 2022, joten pysy kuulolla, mikäli ensi kesän Asuntomessut Naantalin upeissa merimaisemissa kiinnostavat sinua työympäristönä!

Kesätyöntekijät_Pihla
Kuvassa kesätyöntekijät Vilma (vas.) ja Iida Lohjan Asuntomessuilla 2021.

Ruoveden tehtaalla tänäkin vuonna suuri joukko kesätyöntekijöitä

Pihlan tehdas Ruovedellä on tänäkin kesänä työllistänyt ison joukon kesätyöntekijöitä, kuten joka vuosi.  Kuluvana kesänä tehdas on työllistänyt yli 40 kesätyöntekijää ja monen työsuhde jatkuukin pitkälle kiireiseen syksyyn saakka.

Aiempien kesien kesätyöntekijämme Henry Koivunen kertoo, että hän arvostaa kesätyökokemusta Ruoveden tehtaalla, koska työ ja työyhteisö on opettanut erilaisia käden- ja ongelmanratkaisutaitoja. Tehdastyö ei ole osoittautunut pelkästään yksilölliseksi suorittamiseksi, sillä tiimityöskentely- ja yhteistyötaitoja on päässyt työssä kehittämään kosolti. Työyhteisö on ottaa vastaan lämpimästi, ja kaikkiin esille nouseviin kysymyksiin vastataan pitkäjänteisesti. Kesätyöporukka Ruoveden tehtaalla on Henryn mielestä erittäin mukava, ja työyhteisöön sopeutuminen helppoa, koska useammat kesätyöntekijät ovat olleet palaavia työntekijöitä, eli työskennelleet tehtaalla myös aiempina kesinä.

Otamme edelleen vastaan tekijöitä ikkunavalmistukseen, sillä syksyn työtilanne näyttää kiireiseltä! Mikäli työ ikkunavalmistuksen ammattilaisena kiinnostaa, niin laita hakemus meille Avoimet Työpaikat – sivulla: