Joulukuun sydäntä lämmittävät Gubbe-terveiset

Pihla Group Oy osallistui vanhuspalveluyritys Gubben onnellinen vanhuus -kummitoimintaan, jonka avulla autetaan yksinäisiä vanhuksia ja työllistetään nuoria merkityksellisen työn pariin. Nyt jo toinen kuukausi kummitoimintaa on takana ja saimme jälleen kerran sydäntä lämmittävät Gubbe-terveiset, jotka ovat joulukuun ajalta.

Yrityksemme kummivanhukset ovat 86-vuotias Eeva sekä 84-vuotias Aune. Heidän Gubbe-sydänystävinään toimivat 22-vuotias Liisa ja 24-vuotias Vilma. Alta voit lukea ilahduttavat terveiset Eevan ja Liisan, sekä Aunen ja Vilman tapaamisista joulukuun ajalta.

Kummivanhus Eeva ja Liisa-Gubbe

Joulukuussa päästiin perinteisesti nauttimaan glögin ja joulutorttujen tuoksuista sekä leppoisista joulunpyhistä. Jouluisista tunnelmista yhdessä nautiskelivat myös Eeva sekä Liisa-Gubbe.

Ystävysten aktiiviseen joulukuuhun mahtui jälleen paljon ulkoilua sekä yhdessä jumppailua. Eeva on edelleen ollut hyvin kiitollinen saamastaan ulkoiluseurasta ja kertonut myös nukkuvansa kävelylenkkien vuoksi paremmin. Kaksikko kävi tunnelmoimassa joulua myös kaupungilla jouluvaloja sekä kauniita näyteikkunoita ihaillen. Tunnelmat olivat oikein jouluiset koko kuun ajan – kaksikko oli intoutunut laulamaan yhdessä myös joululauluja, mikä oli tuonit suurta iloa Eevalle.

Eeva ja Liisa muistivat toisiaan myös pienillä joululahjoilla – Liisa oli kovin ilahtunut Eevan itse hänelle neulomista villasukista. Tunnelma käynneillä on edelleen ollut hyvin lämmin. Eeva on ollut iloinen ja pirteä oma itsensä, aina ilahtuen ja arvostaen Liisan näkemistä sekä seuraa.

Kummivanhus Aune ja Vilma-Gubbe

Jouluisista tunnelmista yhdessä nautiskelivat myös Aune sekä Vilma-Gubbe.

Ystävysten kuulausi sujui jälleen mukavissa tunnelmissa. Ohjelmaan kuului mm. ulkoilua, jutustelua ja kahvittelua. Vilmasta oli myös suuri apu, kun hän auttoi Aunea jouluasiointien ja -ostosten kanssa, Yhdessä he virittäytyivät joulutunnelmaan myös leipomalla joulutorttuja. Herkutellessa ja leipomusten tuoksujen levitessä Aunen kotiin, he jakoivat toisilleen parhaimpia joulumuistojaan.

Aune on ollut puhelias ja iloinen oma itsensä, vaikkakin toisessa kädessä onkin ollut hieman kipuja ja unensaannin kanssa toisinaan ongelmia. Tunnelma tapaamisessa on ollut kuitenkin aina lämmin ja Aune on ollut silminnähden ilahtunut Vilman vierailuista. Aune päivittelikin, että miten onnellinen hän onkaan kun on saanut uuden ystävän vielä yli 80-vuotiaana.

Olemme erittäin onnellisia, että voimme Gubben kautta mahdollistaa näin lämpimät ja arvokkaat kohtaamiset kummivanhuksillemme Eevalle sekä Aunelle ja samalla tarjota Liisalle ja Vilmalle erityisen tärkeän työtehtävän. Toivomme heille yrityksemme puolesta jatkossakin sydämellisiä kohtaamisia ja jäämme odottamaan heidän vuoden ensimmäisiä kuulumisiaan.

Marraskuun Gubbe-terveisistä voit lukea täältä

Lisää Gubben Onnellinen vanhuus -kummitoiminnasta voit lukea täältä
www.onnellinen-vanhuus.fi/