Haluaisitko kesätöihin Ruoveden ikkuna- ja ovitehtaalle?

Kesätyöhakumme tehtaillemme on jälleen käynnissä! Työllistämme tänäkin vuonna noin 40 kausityöntekijää Ruoveden Pihlan tehtaalle. Haluasitko sinä päästä tekemään töitä ikkunoiden ja ovien salaisessa maailmassa?

Kesätyöhakumme on auki 2.5.2022 asti, ja teemme valintoja kesätyöntekijöistä jo hakuaikana. Kesätyöjaksot kestävät noin 2-3 kuukautta ja aloitusajankohta on yleensä touko-kesäkuu. Tarjoamamme kesätyötehtävät ovat ikkuna – ja ovivalmistukseen liittyviä tehdastöitä moderneissa tuotantolaitoksissa ja kivassa, kannustavassa työyhteisössä.

Älä epäröi hakea tehtävään myös paikkakunnan ulkopuolelta, sillä autamme väliaikaisten (myös kalustettujen) asuntojen etsimisessä ja järjestämisessä.

Kesätyöntekijämme Henry vuodelta 2019 kertoo:

”Arvostan kesätyötä Ruoveden tehtaalla, koska työ ja työyhteisö on opettanut erilaisia käden- ja ongelmanratkaisutaitoja. Vaikka työ on itsenäistä, se ei kuitenkaan ole yksinäistä vaan työssä pääsee tekemään asioita tiimissä ja yhteistyössä. Työyhteisö on ottanut vastaan lämpimästi, ja kaikkiin tarpeellisiin ja tarpeettomiinkin kysymyksiin on vastattu pitkäjänteisesti.”

Toivotamme sinutkin lämpimästi tervetulleeksi Pihlan kesätyöntekijöiden iloiseen joukkoon! Hae heti, sillä haastattelut ja valinnat aloitetaan jo hakuaikana.