Lokakuun Gubbe-terveiset

Lokakuussa Aune ja Aunen Reetta-Gubbe ovat ihastelleet ruskaa, ja Reetta-Gubbe on lukenut Aunelle hänen lempikirjaansa ääneen. Kaarina ja hänen Eerika-Gubbensa ovat juhlistaneet Kaarinan kunnioitettavaa 97v syntymäpäivää ja katselleet valokuvia jopa 50-luvulta saakka.

Kummivanhus Aune ja Reetta-Gubbe

Käynnit ovat pitäneet sisällään…

Syysruskan ihastelua, kahvitteluhetkiä ja naurua, keskusteltiin lapsuudesta ja luettiin hänen lempikirjaansa yhdessä ääneen.

Gubbe-avustajan mukaan kuukauden kohokohta on ollut…

Kohokohta on edelleen ollut Aunen aurinkoinen mieli. Lokakuun käynnillä hän on hymyssä suin kertonut asioitaan ja naureskellut minun kertomuksilleni. Käynnit ovat kuluneet nopeasti, koska juttua on riittänyt.

Kaksikon puheenaiheena on ollut…

Olemme jutelleet Aunen ikkunasta näkyvän tien liikenteestä, Aunen lapsista, talvesta, syksyn sateista ja vanhan kansan uskomuksista sekä nimipäivistä.

Gubbe-avustajan mukaan käyntien tunnelma on ollut… 

Tunnelma käynneillä on ollut lämmin. Olemme nauraneet paljon ja meitä yhdistääkin samankaltainen huumorimme. Aune aina sanoo, että olemme samalla aaltopituudella!

Kummivanhus Kaarina ja Eerika-Gubbe

Käynnit ovat pitäneet sisällään… 

Syysruskan ihastelua, kodin siivoamisessa auttamista, meidän lempiherkkujen nauttimista, käsityöpuuhia, kahvitteluhetkiä ja naurua, sanomalehtien lukua ja keskusteltiin lapsuudesta.

Gubbe-avustajan mukaan kuukauden kohokohta on ollut… 

Lokakuussa kivaa on ollut syksyn ihastelu! Myös asiakkaan 97v. syntymäpäivä oli tässä kuussa. Siivosimme mm. kirjahyllyn ja pyyhimme pölyt, katsoimme vanhoja valokuvia vuosien takaa 50-luvulta saakka. Mankeloimme lakanoita ja pyyhkeitä ja juurikin tällaiset tavalliset arkiset puuhat ovat asiakkaan mieleen ja piristävät valtavasti.

Kaksikon puheenaiheena on ollut… 

Tässä kuussa puheenaiheita oli esimerkiksi kuulumiset, kouluasiat, työasiat ja kaikkia eri aiheita maailmanmenosta. Lisäksi muistelimme taas paljon tarinoita, kun asiakas kertoi muistoja elämästään.

Gubbe-avustajan mukaan käyntien tunnelma on ollut…

Olemme olleet erityisen tehokkaita yhdessä ja olemme saaneet paljon aikaiseksi. Laskimme myös, että olemme tunteneet jo melkein kaksi vuotta. Yhteisistä hetkistä on muodostunut meille todella tärkeitä.

Olemme erittäin onnellisia, että voimme Gubben kautta mahdollistaa näin lämpimät ja arvokkaat kohtaamiset kummivanhuksillemme Aunelle sekä Kaarinalle ja samalla tarjota Reetalle sekä Eerikalle erityisen tärkeän työtehtävän. Toivomme heille yrityksemme puolesta jatkossakin sydämellisiä kohtaamisia.

Syyskuun Gubbe-terveiset
Elokuun Gubbe-terveiset
Heinäkuun Gubbe-terveiset
Kesäkuun Gubbe-terveiset
Toukokuun Gubbe-terveiset
Huhtikuun Gubbe-terveiset
Maaliskuun Gubbe-terveiset
Helmikuun Gubbe-terveiset
Tammikuun Gubbe-terveiset

2022
Joulukuun Gubbe -terveiset
Marraskuun Gubbe -terveiset
Lokakuun Gubbe -terveiset
Syyskuun Gubbe -terveiset
Elokuun Gubbe -terveiset
Kesän Gubbe -terveiset
Toukokuun Gubbe -terveiset
Huhtikuun Gubbe -terveiset
Maaliskuun Gubbe -terveiset
Helmikuun Gubbe -terveiset
Tammikuun Gubbe -terveiset

Lisää Gubben Onnellinen vanhuus -kummitoiminnasta voit lukea täältä
www.onnellinen-vanhuus.fi/