Olemme Great Place to Work –sertifioitu työpaikka

Toteutamme vuosittain Great Place to Work – työntekijätutkimuksen. Great Place to Work -tutkimusta mitataan työntekijöiden antamalla Trust Indeksillä, joka vuonna 2023 oli 80%. Tulos on meille paras koskaan saavuttamamme tulos ja yleisellä mittarilla suomalaisten teollisten yritysten joukossa korkea saavutus!

Saavutimme tuloksella 80% siis kaikkien aikojen parhaan tuloksemme ja olemme virallisesti tänä vuonna Great Place To Work -sertifioitu™ yritys. Great Place to Work -sertifiointi™ on globaalisti arvostettu ja luotettava tunnustus, joka kertoo erinomaisesta työntekijäkokemuksesta, sekä luottamukseen perustuvasta yrityskulttuurista ja hyvän työpaikan rakentamiseen sitoutuneesta toiminnasta. Saavuttamamme sertifioinnin myötä voimme olla ylpeitä siitä, että olemme aidosti hyvä työpaikka!

Hyvän työpaikan rakentaminen ja ylläpitäminen on vastuullisuustoimintamme keskiössä. Osana kestävän kehityksen tavoitteitamme on hyvän työpaikan rakentaminen. Nyt saavuttamamme sertifiointi on osoitus siitä, että olemme taas lähempänä vastuullisuustavoitteitamme.

Hyvä yrityskulttuuri ja sen kehittäminen on tärkeää sekä työntekijöiden että liiketoiminnan kannalta. Hyvän työpaikan rakentaminen on jatkuvaa tekemistä, yhteistyötä ja kehittämistä eikä vain yksittäisen mittauksen tulos. Vuosittain tekemämme Great Place to Work -tutkimus toimii meillä tärkeänä ohjenuorana toimintamme ja kulttuurimme kehittämisessä. Tutkimuksesta nousee vuosittain tärkeitä kehityskohtia, joihin tartumme aktiivisesti ja viemme haastavatkin asiat eteenpäin yhdessä esihenkilöstömme kanssa. Vuosittain henkilöstömme nostamia tärkeiksi ja sitoutumista kasvattaviksi asioiksi kulttuurissamme mm. joustavuuden, vakavaraisuuden, psykologisen ja fyysisen turvallisuuden sekä yhteishengen.