Pihla mukana Tuusulan Asuntomessuilla 2020

Suomen suosituimpana ikkuna- ja ovivalmistajana olemme jälleen mukana tämän kesän Asuntomessuilla useassa eri kohteessa. Asuntomessut järjestetään Tuusulassa 3.-30.8.2020. Vastuullisuus on yksi tämän vuoden Asuntomessujen neljästä teemasta. Meillä Pihlalla kestävän kehityksen huomioiminen onkin tärkeä osa vastuullista toimintaa.

Asuntomessukohteiden Pihla-ikkunoissa voimme nähdä asumisen trendin suosivan edelleen upeita isoja lasipintoja. Pihla ikkunoissa on vahvat puurakenteet sekä kestävät ja helppohoitoiset ulkoverhouksen alumiinit. Pihla-ikkunat, parvekeovet ja ulko-ovet valmistetaan mittatilaustyönä Suomessa Ruoveden tehtaallamme. Pihla-ikkunoilla on 25 vuoden lahoamattomuustakuu.

Ekologisuus ja vastuullinen toiminta ovat meille erityisen tärkeitä. Vastuullisuus näkyy toiminnassamme esimerkiksi pyrkimyksessämme kehittää jatkuvasti parempia tuotteita, jotka auttavat vähentämään energiankulutusta ja siten ilmastovaikutuksia. Esimerkiksi, jo 97% käyttämästämme puusta on sertifioitua puuta. Valmistamiemme ikkunoiden kierrätysaste on korkea, jopa 99%. Pihlan ympäristövastuullisuusohjelmamme on vähentänyt tuotteemme hiilijalanjälkeä jopa 16,8%*).

Vastuullisena toimijana suhtaudumme ympäristötekoihin vastuullisesti ja toimintaamme auditoidaan säännöllisesti. Huippuosaajat kehittävät jatkuvasti Pihla tuotteita ja asumisen viihtyvyyden parantaminen on intohimomme.

Näyttelyosastomme löytyy kohteesta 8, Dekotalon Ruuti -talon yhteydestä.
– Tervetuloa tutustumaan Suomen suosituimpiin ikkunoihin ja oviin osastollemme!

Havainnekuva Dekotalon Ruuti, Asuntomessukohde nro 8.

*) Mitattu Pihla PROn Eskolan tehtaalla Kannuksessa.