Pihlan uusi ulko-ovimallisto Tuusulan Asuntomessuilla

Laadukas ja energiatehokas ulko-ovi on tärkeä osa kodin arjen sujuvuutta ja pienempää hiilijalanjälkeä. Asuntomessuilla lanseerattava Pihlan täysin uudistuneen ulko-ovimalliston ovet saa kolmella eri rakenteella. Eri tarkoituksiin on saatavilla suosikkimalli Varma, matalaenergiarakentamiseen tarkoitettu Termo sekä kevytrakenteinen Vieno.

Varma on Pihlan suosituin ulko-ovi, jonka paksu ovilehti ja kaksoistiivistys tekevät ovesta erittäin lämpimän. Termo on suunniteltu parhaaseen lämmöneristykseen ja matalaenergiarakentamiseen. Vieno puolestaan, on uusi kevytrakenteisempi, monikäyttöinen ovi täyttäen sekä saneerauksen että uudisrakentamisen lämmöneristysvaatimukset.

Pihla tuo lisäksi mallistoonsa samaan konserniin kuuluvan Sydänpuun täyspuuovimalliston, joka yhdistää perinteisen puusepäntyön ja puuoven tyylikkyyden nykyaikaiseen ulko-oven rakenteeseen ja modernien ovimallien muotoiluun.

Pihlan uusi ovimallisto kattaa tuttujen suosikkimallien lisäksi näyttävät Moderni- ja Perinne-mallit. Ovien laatua ja viimeistelyä korostavat lasien ympärillä olevat alumiiniset listat sekä kulutuskestävyyttä lisäävä maalipinta. Persoonallisuuttaa ja samalla näkösuojaa voi Pihlan ovimalleihin luoda uusilla designlasivaihtoehdoilla. Hyödyllisenä lisävarusteena Pihlan ulko-oviin on saatavana valo, joka valaisee oven edustan lisäten turvallisuutta ja helppoutta.

Kaikki Pihlan ulko-ovimalliston ovet on saatavana desibelirakenteella tuomaan ulko-oveen paras mahdollinen ääneneristys. Valtaosa ovista on saatavana myös EI30 paloturvallisuusvaatimukset täyttävinä palo-ovina.

Uuteen Pihlan ulko-ovi- ja puuovimallistoon voi tutustua asuntomessuosastollamme kohteessa 8, Dekotalo Ruuti.