Pihla Verkkokauppa

Pihlan uudistunut Verkkokauppa tekee ikkunoiden ja ovien ostamisen verkosta vaivattomaksi

Uudistunut verkkokauppa, mutta samat Suomen suosituimmat, kotimaiset ja laadukkaat, ikkunat sekä ovet.

Pihlan verkkokaupan tavoitteena on palvella hyvin laajasti erilaisia ostajia ja heidän tarpeitaan. Verkkokauppa mahdollistaakin kuluttajille ikkunoiden, ovien ja tarvikkeiden ostamisen suoraan verkosta, sekä niihin tutustumisen. Verkkokauppa palvelee myös rautakauppoja sekä pieniä rakennusliikkeitä, jotka tekevät ostoksia verkkokauppatilin kautta.

Mikä on uutta?

Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan ostokokemuksen, joten päätimme uudistaa verkkokauppamme ja tehdä siitä käyttäjäystävällisemmän integroiden sen omiin nettisivuihimme. Selkeytimme verkkokaupan ostopolkua, jotta sinun on entistä helpompi ja vaivattomampi tutustua sekä ostaa Pihlan ikkunoita, ovia ja tarvikkeita verkkokaupastamme, nyt myös entistä mobiiliystävällisemmin.

Mitä Pihlan Verkkokauppa tarjoaa?

Pihlan Verkkokauppa tarjoaa Varmasti hyvät, kotimaiset ja laadukkaat ikkunat, ovet sekä tarvikkeet vaivattomasti verkkokaupasta.

Voit siis tutustua tuotteisiin ja tilata ikkunat, ovet, sekä tarvikkeet täysin etänä. Voit tilata ikkunat ja ovet toimitettuna suoraan kotiovelle tai noutaa tuotteet tehtaaltamme. Tarvikkeet ja varaosat saat myös toimitettuna kotiovellesi tai noudettua Postin noutopisteestä. Saat myös tilattua asennuksen kauttamme oville ja ikkunoille.

Chattimme palvelee, mikäli kohtaat tilaamisessa haasteita. Autamme mielellämme tilauksen loppuun viemisessä.

Kotimaiset pankit ja turvalliset maksutavat käytössäsi

Käytössäsi on suomalaisten pankkien maksupainikkeet, luottokortit, mobiilimaksut sekä lasku ja osamaksu.

Toivottavasti voimme palvella sinua entistä paremmin

Verkkokauppamme kehitys ei lopu tähän, vaan kehitämme kauppaamme jatkuvasti eteenpäin. Otamme mielellämme vastaan palautetta, joten mikäli sinulla on kehitysideoita Verkkokauppaamme liittyen, otathan yhteyttä lähettämällä meille viestiä tästä


Kesäisin terveisin,
Pihlan Verkkokauppa

Lisätietoja
Mika Kanervo
Mika.kanervo@pihla.fi