Me teemme ikkunasi myös poikkeusoloissa – luota suomalaiseen!

Suomen ja koko maailman ollessa pysähdystilassa sinulla on ollut ehkä enemmän aikaa viettää aikaa kotonasi ja nähdä kotisi hieman eri tavalla. Me Pihlallla olemme täällä myös juuri sinunkin kotiasi varten ja haluamme muistuttaa, että oli yhteiskunnassamme mikä tilanne tahansa, me olemme sinun luotettavimmat ja asiantuntevimmat ikkuna-alan ammattilaisesi.

Teemme väsymättä töitä suomalaisten asumisen laadun parantamiseksi ja toimintamme pyörii täysin normaalisti poikkeusoloista huolimatta. Tuotteidemme korkea toimitusvarmuus takaa sinulle ikkunoiden ja ovien toimituksen kotiisi sovitusti ajallaan. Me olemme ammattilaiset sinun ikkunoidesi ja kotisi asumisviihtyvyyden takana!

Nyt jos koskaan on siis aika varmistaa, että meillä Suomessa on töitä nyt ja tulevaisuudessa. Varusta siis kotisi uusilla ikkunoilla ja ovilla, jotka takaavat kotisi asumisviihtyvyyden yli tämänkin poikkeusajan ja pitkälle tulevaisuuteen.

Asiointi kanssamme on aina turvallista ja suositusten sekä säännösten mukaista. Ole siis rohkeasti yhteydessä, me olemme täällä sinua varten – poikkeusoloista huolimatta!