Lapsi mukaan töihin -päivä

Perjantai 22.11.2019 täyttyi toimistoillamme ja tehtaillamme riemunkiljahduksista, kun vietimme yrityksessämme vuoden tärkeintä päivää – Lapsi mukaan töihin -päivää.

Moni lapsi ei välttämättä tiedä tai osaa selittää, mitä oma vanhempi tekee työkseen. Lapsille on tärkeää päästä näkemään se paikka ja ne ihmiset, joiden kanssa heidän vanhempansa viettävät arkipäivät lasten ollessa päiväkodissa ja koulussa. Lapsille on myös merkityksellistä nähdä, että työpaikalla on mukavaa ja että omat vanhemmat viihtyvät töiden ja työkavereidensa parissa. Tällä tavalla luomme lapsille myös mielekästä kuvaa työelämästä.

Lapsi mukaan töihin -päivä tarjoaa työpaikoille mahdollisuuden nostaa esiin lasten ääntä ja osallisuutta, sekä saada hyödynnettyä lasten ja nuorten raikkaita ajatuksia ja iloista asennetta. Vanhemmille päivä on puolestaan iso osoitus siitä, että lapset, perhe ja työ voidaan yhdistää entistä paremmin toisiinsa.

Lapset tutustumassa ikkunoiden valmistukseen Ruoveden tehtaalla.

Palaute sekä vanhemmilta että lapsilta päivästä oli jälleen sydäntälämmittävä. Yrityksessämme lapset pääsivät tutustumaan toimistoihimme sekä tehtaidemme toimintaan. Lapset tutustutettiin ikkunoiden maailmaan esittelemällä ikkunamalleja toimistoillamme ja tutustumalla itse ikkunoiden tekoon tehtaillamme. Tulevaisuuden ikkuna-asiantuntijat pääsivät seuraamaan myös työtä asiakashankinnassa sekä tilaustenkäsittelyssä.

Lapset tutkimassa malli-ikkunaa Jyväskylän toimistolla.
Työn touhussa Eskolan tehtaalla.

Päivän aikana lapset ehtivät tutustua monen aikuisen, erityisesti oman vanhemman, työhön ja moneen uuteen kaveriin. Päivä oli kaikin puolin opettavainen ja tapahtumarika niin lapsille kuin vanhemmillekin.

Kiitos mahtaville lapsivieraille sekä vanhemmille ikimuistoisesta päivästä!