Terve sisäilma takaa mukavan asumisen

Sisäilman laadulla on suuri vaikutus sekä ihmisten terveyteen että asumismukavuuteen. Terve ja puhdas sisäilma voidaan taata myös ikkunavalinnoilla ilman kallista ilmanvaihtoremonttia tai seinäventtiilejä.

Raikas ja terve sisäilma ikkunoilla

Ikkunat vaikuttavat monen muun asian lisäksi myös rakennuksen ilmanvaihtoon.

Katso oheiselta videoltamme, mitä Antti kertoo kodin ilmanvaihdon saamisesta kuntoon ikkunoiden avulla.

KLIK-raitisilmaventtiili takaa terveen sisäilman

Huono sisäilma voi ilmetä monella tapaa. Etenkin iäkkäämpien omakotitalojen sisäilma voi tuntua tunkkaiselta tai kuivalta ja ilmassa voi olla epämiellyttäviä hajuja. Myös vedon tunne, kosteuden tiivistyminen pinnoille sekä kylmyys ja kuumuus voivat viestiä huonosta sisäilmasta.

KLIK-raitisilmaventtiili suodattaa raikkaan ulkoilman sisätiloihin sopivaksi. KLIK-venttiilistä on saatavilla kaksi eri versioita: tuloilmaversio ja ns. suoraversio. Tuloilmaversiota suositellaan koneellisella poistolla varusteltuihin kohteisiin ja suoraa versioita rakennuksiin, joissa on painovoimainen ilmanvaihto.

Pihla Siitepölyverkko mahdollistaa tuuletuksen ilman huolta allergiaoireista

Pihlan tuuletusikkunoihin tarkoitettu Siitepölyverkko pitää hyönteiset ja siitepölyn ulkona erittäin tiheän erikoispinnoitteisen verkkonsa ansiosta. Vaikka Siitepölyverkon suodatusteho on suuri, päästää se silti valoa ja raitista ilmaa asuntoon.

Siitepölyverkko valmistetaan mittatilaustyönä Pihla-ikkunoihin, ikkunan mittojen mukaan. Alumiinikehikon ulkopuolen värin voi valita ikkunoiden ulkopuitteen väriin sointuvaksi. Siitepölyverkko asennetaan ikkunan sisäpuolelta ja se kiinnitetään alumiiniverhoukseen verkon mukana tulevilla muovikiinnikkeillä. Verkon voi puhdistaa imuroimalla tai pesemällä.

Auringonsuojalasi estää kodin ylikuumenemista

Suuret lasipinnat ovat näyttäviä, mutta päästävät myös kotia lämmittävän auringonsäteilyn tehokkaasti läpi. Pihlan ikkunoihin ja oviin saatavilla oleva Auringonsuojalasi estää auringon liikalämmön pääsyn asuntoon ja mahdollistaa miellyttävät oleskeluolosuhteet suurienkin ikkunapintojen äärellä myös auringonpaisteella.

Auringonsuojan lasiin muodostaa pinta, joka on tehty lasin polttovaiheessa. Auringonsuojalasi ei rajoita huurtumattomien lasien, kaihtimien tai turvalasien käyttöä. Lasituksessa oleva auringonsuojaus on huoltovapaa ja se kestää koko ikkunan käyttöiän. Auringonsuojalasi toimii auringonsuojauksen lisäksi myös tehokkaana lämmöneristyslasina, joten lisää tehokkaasti myös kodin energiatehokkuutta.

KLIK raitisilmaventtiili

Lue miten KLIK raitisilmaventtiili takaa terveen ja raikkaan sisäilman.

Pihla Siitepölyverkko

Tutustu tarkemmin miten kutsumattomat inisijät ja allergiaoireet pysyvät loitolla tuulettaessa.

Auringonsuojalasi

Auringonsäteilyn aiheuttama liikalämpeneminen on ehkäistävissä Auringonsuojalasilla.

Rakennatko vai remontoitko?
Pyydä tarjous Pihlalta!