Toimivat yhteydet varmistavat arjen sujuvuuden

Energiatehokkaat rakennusmateriaalit aiheuttavat haasteita mobiilisignaalin pääsemiselle sisätiloihin. Mobiilidatan käyttäminen kotona kasvaa jatkuvasti ja yhä useampi kodin laitekin on ohjattavissa mobiilisovelluksella, joka edellyttää datan käyttöä.

Lisäksi etätyöt ja -opiskelut ovat yhä useammassa kodissa arkipäivää, joka asettaa vaatimuksia mobiilisignaalin saumattomalle toimivuudelle kodin sisätiloissa.

Näin ikkunat ja ovet vaikuttavat kotisi kuuluvuuteen

Ikkunoilla voi olla merkittävä vaikutus myös siihen, jos netti tai puhelut pätkivät kotona. Sujuvat yhteydet kotona takaavat myös turvallisen asumisen, että vahingon sattuessa apua on mahdollista saada puhelimen välityksellä.

Katso oheiselta videolta millä tavoin ikkunat vaikuttavat mobiilidatan ja puhelujen toimimiseen sisätiloissa!

Ratkaisu kodin kuuluvuushaasteisiin Antennilasista

Energiatehokkaat rakennusmateriaalit tekevät kodin julkisivusta niin tiiviin, ettei mobiilisignaali pääse kulkemaan sujuvasti julkisivun läpi sisätiloihin. Myös ikkunoiden ja ovien kehittynyt energiatehokas rakenne vaikuttaa osaltaan tähän. Pihla on kehittänyt yhdessä suomalaisen StealthCase Oy:n kanssa Antennilasin, joka toimii ratkaisuna kodin kuuluvuushaasteisiin.

Antennilasi on taidonnäyte suomalaisesta osaamisesta ja täysin passiiviratkaisu, eli ei vaadi toimiakseen sähköä. Ikkunan selektiivilasin pintaan työstettävä hiuksen hieno antennikuvio on lähes huomaamaton, täysin huoltovapaa ja pitkäikäinen. Antennilasin ainoa kustannus on sen hankintahinta ja se on edullisinta hankkia heti ikkunatilauksen yhteydessä. Antennilasi ei aseta kokorajoituksia tai rajoituksia muiden lasitusten tai esimerkiksi kaihtimien käytölle.

Mikä Antennilasin toimintaperiaate on?

Ikkunan selektiivipintaan työstetty hiuksenhieno Antenni havaitsee tukiasemat ja heijastumat laaja-alaisesti. Mobiilisignaali pääsee kulkemaan ikkunan lasiin työstetyn Antennin läpi ja levittyy keilamaisessa muodossa ympäri huonetta. Keilamaisesti levittäytyminen varmistaa hyvän kuuluvuuden koko tilassa ilman katvealueita.

Parhaan kattavuuden varmistamiseksi Antennilasi suositellaan valittavaksi huoneen jokaiseen ikkunaan, mutta ainakin niin että jokaisen huoneen jokaisessa ilmansuunnassa on ainakin yksi Antennilasilla varustettu ikkuna.

Antennilasi pähkinänkuoressa

  • Lähes mahdoton havaita paljaalla silmällä ikkunan pinnasta
  • Täysin huoltovapaa eikä kulu käytössä
  • Tuo toimivat yhteydet tehokkaasti kotiin ilman, että ikkunan muista ominaisuuksista tarvitsee tinkiä
  • Ei vaadi päivityksiä tai sähköä toimiakseen
  • Toimii nyt ja tulevaisuudessa

Tutustu alta, miten toimivat yhteydet on varmistettu eri koteihin

Rakennatko vai remontoitko?
Pyydä tarjous Pihlalta!