Arvonnan säännöt

1. Kilpailun järjestäjä

Pihla Group Oy, Äyritie 16, 01510 Vantaa

2. Osallistumisoikeus

Osallistumisoikeus on kaikilla 18 vuotta täyttäneillä Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Arvonta ei koske taloyhtiöitä, talotehtaita eikä rakennusliikkeitä. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Mikäli arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista viesteistä. Pihla Group Oy:n tytäryhtiöiden, alihankkijoiden, yhteistyökumppaneiden tai kilpailun tuottamiseen osallistuneiden organisaatioiden työntekijät tai heidän kanssa samassa taloudessa asuvat henkilöt eivät voi osallistua kilpailuun. Arvonta ei myöskään koske taloyhtiöitä, talotehtaita eikä rakennusliikkeitä.

3. Kilpailuaika

Arvontaan voi osallistua 1.–31.1.2024 välisenä aikana varaamalla maksuttoman ikkunoiden kuntoarvion Pihlan verkkosivujen kautta. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon.

4. Palkinnot

Pihla arpoo kaikkien kuntoarvion teettäneiden kesken 500 €:n lahjakortin K-Rautaan. Lahjakortti on voimassa 24 kk.

5. Arpajaisvero

Pihla maksaa arpajaisveron.

6. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua Pihlan verkkosivuilla osoitteessa pihla.fi. Voit rekisteröityä kisaan vain yhden kerran. Arvontaan osallistuminen edellyttää toteutunutta ikkunoiden kuntoarviota, joka on varattu 1.–31.1.2024 välisenä aikana.

7. Voittajille ilmoittaminen

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista kilpailun järjestäjän sivustoilla (mm. Pihlan internet- ja Facebook-sivut) ilman erillistä suostumusta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta yhden viikon (1) kuluessa arvonnasta, suoritetaan uusi arvonta.

8. Järjestäjän vastuu

Mikäli kilpailusta kertovissa materiaaleissa esiintyy virheitä, järjestäjä ei ole vastuussa virheen aiheuttamista seuraamuksista.

9. Palkinnon käyttämiseen liittyvä vastuu

Palkinnon voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

10. Palkinnon vaihto

Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

11. Sääntömuutokset ja arvonnan peruuttaminen

Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.Muuta: Kilpailuun osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he voivat saada informaatiota liittyen Pihlan tuotteisiin. Osallistujien tiedot lisätään Pihlan uusasiakashankinnan asiakasrekisteriin (tietosuojaseloste). Kilpailun päättymisestä sekä äänestystuloksesta voidaan ilmoittaa kaikille siihen osallistuneille henkilöille. Kilpailuun osallistumalla hyväksyt nämä säännöt ja sitoudut noudattamaan järjestäjän päätöksiä.