Pihlan ja Deko-Talon  
Asuntomessuarvonnan säännöt 2023 

1. Arvonnan järjestäjä: Pihla Group Oy / Pihla, Äyritie 16, 01510 Vantaa ja Deko-Talo Oy, Kauppiaantie 30, 90460 Oulunsalo.  

2. Osallistumisoikeus: Osallistumisoikeus on kaikilla 18 vuotta täyttäneillä Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä, jotka osallistuvat arvontaan Loviisan Asuntomessuilla 2023. Arvonta ei koske taloyhtiöitä, talotehtaita, rautakauppoja eikä rakennusliikkeitä. Osallistuminen ei edellytä Pihlan tai Deko-Talon tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Mikäli arvonnanvoittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista viesteistä. Pihla Group Oy:n tai Deko-Talon tytäryhtiöiden, alihankkijoiden, yhteistyökumppaneiden tai arvonnan tuottamiseen osallistuneiden organisaatioiden työntekijät eivät voi osallistua arvontaan. 

3. Arvonta-aika: Arvontaan voi osallistua 6.7.-6.8.2023 välisenä aikana. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon. Palkinnon arvonta suoritetaan viikon 32/2023 aikana. Pihla ja Deko-Talo pidättävät oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin. 

4. Palkinnot: Pihla ja Deko-Talo arpovat arvonta-aikana arvontaan osallistuneiden kesken voittajan, voittaa 

  • Pihlan ikkunoita ja/tai ovia yhteensä 5000€ arvosta. Palkinto voi sisältää ikkunoita, ulko-ovia tai parvekeovia sekä niiden varusteita, kuitenkin enintään palkintosumman arvosta (sis. alv. 24 %). Tuotteiden rahti ja asennus eivät sisälly palkintoon. 
  • Deko-Talon 5000€ Dekotalo -lahjakortin. Dekotalo -lahjakortin voi käyttää uuden muuttovalmiin tai sisusta itse Dekotalo-talopaketin oston yhteydessä tuotteisiin tai palveluihin.  

Palkinto tulee lunastaa 6kk kuluessa arvonnan voittamisen ilmoittamisesta.  

5. Arpajaisvero: Pihla ja Deko-Talo maksavat arpajaisveron. 

6. Arvontaan osallistuminen: Arvonta on käynnissä ja voimassa vain Loviisan Asuntomessuilla 6.7.-6.8.2023. Voit osallistua kisaan vain yhden kerran. 

7. Voittajille ilmoittaminen: Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista arvonnan järjestäjän internetsivuilla ja sosiaalisen median kanavissa ilman erillistä suostumusta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (2) viikon kuluessa arvonnasta, suoritetaan uusi arvonta. 

8. Järjestäjän vastuu: Mikäli arvonnasta kertovissa materiaaleissa esiintyy virheitä, järjestäjä ei ole vastuussa virheen aiheuttamista seuraamuksista. 

9. Palkinnon käyttämiseen liittyvä vastuu: Palkinnon voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. 

10. Palkinnon vaihto: Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan. 

11. Sääntömuutokset ja arvonnan peruuttaminen: Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko arvonta ylivoimaisenesteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta. 

Muuta
Mikäli voittaja on hankkinut arvonta-aikana Pihlan tai Deko-Talon tuotteita tai palveluita, hyvitetään voittajalle palkinnon arvoinen rahasumma (sis alv 24 %). 

Arvonnan päättymisestä sekä arvontatuloksesta voidaan ilmoittaa kaikille siihen osallistuneille henkilöille. 

Voittaja sitoutuu remontti- tai rakennuskohteen esittelyyn tuotteiden osalta Pihlan ja/tai Deko-Talon verkkosivuilla. Kohde-esittelyn toteutustavasta (artikkeli, valokuvaus, videot) sovitaan yhdessä voittajan kanssa.  

Arvontaan osallistumalla hyväksyt nämä säännöt ja sitoudut noudattamaan järjestäjän päätöksiä.