Ikkuna-asiantuntijat apunasi

Pihlalla työskentelee useita ikkuna-asiantuntijoita tuotekehityksestä, tuotantoon, myyntiin ja asennukseen saakka. Ikkuna-asiantuntijat ovat apunasi tarvitsit sitten lisätietoja tuotteista tai apua ikkunoiden hankkimisesta.

Pihla on Suomen suosituin ja luotettavin kumppani jokaiselle rakentajalle ja remontoijalle. Pihlalla työskentelee useita ikkuna-asiantuntijoita omilta erikoisosaamisalueiltaan.

Ikkuna-asiantuntijat tuotekehityksessä ja tuotannossa

Pihlan ikkunat ja ovet ovat yhdistelmä modernia tuotekehitystä, äärimmäistä testausta, sekä perinteisiä puusepän menetelmiä. Modernin tuotekehityksen takana toimivat ikkuna-asiantuntijamme, jotka innovoivat jatkuvasti uusia arkea helpottavia ja ikkunoiden, sekä ovien ominaisuuksia parantavia ominaisuuksia. Ikkuna-asiantuntijoidemme suorittamilla äärimmäisillä testauksilla pystymme myöntämään tuotteille pitkät takuut laadun takeeksi.

Moderneilla tuotantotiloillamme ja tuotannossa työskentelevillä oman työpisteensä ikkuna-asiantuntijoilla varmistetaan laadukas ja sujuva tuotantoprosessi, jonka lopputuloksena ovat varmasti hyvät, pitkäikäiset ja turvalliset ikkuna- ja ovituotteet.

Ikkuna-asiantuntijoiden video-oppaat

Materiaalipankistamme löydät useita video-oppaita eri aihealueista. Video-oppaissa ikkuna-asiantuntijamme antavat vinkit esimerkiksi ikkunoiden pesuun, hyönteispuitteiden vaihtamiseen, ulko-oven säätämiseen ja moniin muihin asioihin. Videoilla esiintyvillä ikkuna-asiantuntijoillamme on vankka kokemus ikkunoista ja ovista ja haluamme jakaa kokemuksen kartuttamaa tietoa, sekä vinkkejä eteenpäin.

Ikkuna-asiantuntijan suorittama maksuton kuntoarvio

Huonokuntoiset ikkunat ja ovet voivat aiheuttaa useita ongelmia kotona. Ikkuna-asiantuntijamme tekevät maksuttomia kuntoarvioita, mikäli oman kotisi ikkunoiden kunto mietityttää.

Maksuton kuntoarvio ei velvoita sinua mihinkään, mutta ikkuna-asiantuntijamme voi myös samalla käynnillä laatia tarjouspyynnön uusista ikkunoista ja ovista, mikäli tilanne sitä vaatii.

Ikkuna-asiantuntijat apunasi valinnoissa, jotka vaikuttavat kotiisi vuosikymmeniä

Ikkunoita hankitaan niin harvoin, että valinta kannattaa tehdä huolella ja harkiten. Oman alueesi Pihlan ikkuna-asiantuntijalta saat lisätietoa nykyaikaisten ikkunoiden ominaisuuksista ja lisävarusteista sekä asioista, joita ottaa huomioon ikkunoita valitessa.