Ikkunat

Jokainen Pihlan ikkuna valmistetaan mittatilaustyönä Ruovedellä. Meiltä löydät niin vanhan korjaamiseen kuin uuden rakentamiseen soveltuvat ikkunat. Hinta vaihtelee mallista ja varustelusta riippuen. Räätälöi omasi verkkokaupassamme tai pyydä tarjous.

Ikkunat mittatilaustyönä kattavasta valikoimasta

Avattavat ikkunat
avattava ikkuna
Käytännölliset ja kestävät
Avattavat ikkunat
Kiinteät ikkunat
Kiinteät ikkunat
Yksinkertaisen tyylikkäät
Kiinteät ikkunat
Erikoisikkunat
Erikoisikkunat
Erityisiinkin tarpeisiin
Erikoisikkunat
Puuikkuna
Puuikkuna
Kaunis ja kestävä
Puuikkuna

Tutustu Pihlan ikkunamalleihin

UUTUUS! Suomen sääolosuhteisiin suunniteltu Pihla Puuikkuna

Puuikkunassamme yhdistyvät ajaton tyylikkyys ja energiatehokkuus, kestävää rakennetta ja puumateriaalin matalaa hiilijalanjälkeä unohtamatta. Suunnittelun lähtökohtana olemme pitäneet Suomen vanhaa rakennuskantaa ja sen ajattoman kauniita alkuperäisiä puuikkunoita. Puuikkuna on erinomainen valinta sekä remontti- että uudiskohteisiin. Puuikkuna on saatavilla asiantuntijoidemme kautta.

Energialuokitus auttaa valitsemaan energiatehokkaimmat ikkunat

Pihlan ikkunat ovat vähintään A -energialuokiteltuja. Ikkunat luokitellaan kodinkoneiden energiatodistuksesta tutulla asteikolla A++:sta G:hen.

Pihla Termo-ikkunat nostivat 80-luvun talon energiatehokkuuden uudelle tasolle

Markon ja Hennan 80-luvun talo sai uuden ilmeen talon alkuperäisestä tyylistä tinkimättä uusilla mustilla Pihla Termo ristikkoikkunoilla. Remontin yhteydessä myös osa avattavista ikkunoista vaihdettiin kiinteiksi.

Remontin suurimmat onnistumiset olivat energiatehokkuuden huima kohentuminen ja oikean, talon tyyliin sopivan puitevärin löytyminen. Sujuvat mobiiliyhteydet varmistettiin Pihla Antennilasilla.

Pihla-ikkunoilla parannat kodin energiatehokkuutta vuosikymmeniksi

Uudet ikkunat ovat jopa 80 % energiatehokkaampia kuin vanhat. Käytännössä tämä tarkoittaa, että valitsemalla kotiisi Pihla-ikkunat voit säästää lämmitystavasta riippuen jopa tuhansia euroja jo seuraavan vuosikymmenen aikana.

Energiahukan lisäksi moni muu kodin ongelma tunkkaisuudesta vetoisuuteen voidaan ratkaista tai estää Pihla-ikkunoilla, joiden käyttöikä on hyvin huollettuna jopa 50 vuotta.

Lisää asumismukavuutta monipuolisilla lisävarusteilla

Puuikkunaan on saatavilla ulkolasin sisäpintaan asetettava puinen ristikko.

Pihla Antennilasi on innovatiivinen ratkaisu, jonka avulla voidaan parantaa kodin mobiilikuuluvuutta alueilla, joissa tiheä ja energiatehokas rakentaminen vaimentaa mobiilisignaalia.

Kattaviin Pihla-ikkunoiden lisävarusteihin kuuluu muun muassa kätevät valmiiksi asennetut sälekaihtimet tai kauniit koristeristikot. Allergiakautena Pihlan Siitepölyverkko auttaa pitämään siitepölyn ja hyönteiset poissa sisätiloista.

Pihla-uutiskirje pitää rakentajan ja remontoijan ajan tasalla

Uutiskirjeemme tarjoaa tietoa ikkunoiden monipuolisista ominaisuuksista, neuvoja tuotteiden valintaan sekä muistutuksia kilpailuista ja tarjouksista.

Tee ympäristöteko ja jätä Pihlan verran pienempi hiilijalanjälki

Pienentääksemme tuotteidemme hiilijalanjälkeä niiden koko elinkaaren ajalta, otamme ympäristöasiat huomioon kaikessa mitä teemme.

Olemme sitoutuneet puolittamaan CO2-päästömme vuoteen 2030 mennessä ja tavoittelemme hiilineutraaliutta 2050 mennessä. Tehtaallamme on myös käytössä kolmannen osapuolen eli verifioima ympäristötuotekortti, jolla seuraamme tuotteemme hiilijalanjäljen kehitystä.

Pihla on Suomen suosituin ikkuna- ja ovimerkki

Suomessa on jo yli 3 miljoonaa Pihla-ikkunaa ja -ovea. Suosion syy on helppo tiivistää kolmeen pääkohtaan.

Hinta-laatusuhde

Kotimaisissa Pihlan ikkunoissa ja ovissa yhdistyvät perinteiset puusepän taidot, moderni tuotekehitys ja tuotanto sekä äärimmäinen tuotetestaus.

Takuu

Pihlan ikkunoilla on 25 vuoden lahoamattomuustakuu ja ovilla 10 vuoden suoranapysymistakuu.

Luotettavuus

Vakavaraisuutemme takaa toimitusvarmuuden, huoltopalvelun ja varaosat vuosienkin jälkeen.