Tyylikäs ja toimiva koti oikeilla lisävarusteilla

Lisävarusteilla Pihla-ikkunoista voi muovata juuri sellaiset kuin haluaa ja tarvitsee. Saatavuus vaihtelee ikkunamalleittain. Myös Pihlan verkkokaupasta on saatavana laaja valikoima erilaisia ikkunoiden lisävarusteita.

Tuuletus ja ilmanvaihto – Toimivassa kodissa on hyvä sisäilma

Pihlan monipuoliset lisävarusteet mahdollistavat hyvän ilmanvaihdon ja terveellisen sisäilman. Samalla ne auttavat pitämään poissa hyönteisten ja siitepölyn kaltaiset kutsumattomat vieraat,

Tuuletusluukku

Joko vasemmalle tai oikealle sijoitettava tuuletusluukku sisältää aina vakiona hyönteisverkon. Ulkopuolella tuuletusluukussa on alumiiniritilä. Valittavissa max. 600 mm leveään ruutuun.

Tuuletusikkunavarustus

Tuuletusikkunavarustuksen ansiosta ikkuna voidaan avata ja sulkea yhdestä painikkeesta sekä lukita tuuletusasentoon. Valittavissa max. 600 mm leveisiin ikkunoihin hyttyspuitteella tai ilman.

KLIK-raitisilmaventtiili

KLIK-raitisilmaventtiili mahdollistaa hyvän ilmanvaihdon, terveellisen ja viihtyisän asumisen helposti ja edullisesti. KLIK-raitisilmaventtiilin tuloilmaversiota suosittelemme koneellisella poistolla varusteltuihin kohteisiin ja suoraa versioita rakennuksiin, joissa on painovoimainen tai koneellinen ilmanvaihto.

Tuloilmaikkunaventtiili ThermoMax A

Tuloilmaikkuna on erinomainen ratkaisu asunnon hallittuun ilmanvaihtoon. Se soveltuu parhaiten saneerauskohteisiin, joissa on koneellinen poistoilmajärjestelmä. ThermoMax A on automaattinen, varmatoimisella termostaatilla varustettu tuloilmaikkunaventtiili
tehokkaalla ilmanotolla.

Hyönteispuite

Tuuletusikkunaan on saatavilla irroitettava hyönteispuite, joka pitää hyttyset ja muut hyönteiset loitolla. Pihlan avattaviin ikkunoihin on nyt myös saatavilla metallinen hyönteispuite, jonka voi jättää ikkunaan talven ajaksi.

Pihla Siitepölyverkko

Pihlan tuuletusikkunoihin tarkoitettu Siitepölyverkko pitää hyönteiset ja siitepölyn ulkona erittäin tiheän erikoispinnoitteisen verkkonsa ansiosta.

Kaihtimet – Näkösuojaa ja käytännöllisyyttä

Sälekaihtimet kannattaa aina hankkia ikkunatoimituksen yhteydessä, sillä näin ikkunoihin toimitetaan varmasti oikeankokoiset sälekaihtimet. Sälekaihdinten hinta määräytyy ikkunan koon mukaan.

Integroitu sälekaihdin

Pihlan integroitu sälekaihdin asennetaan valmiiksi jo tehtaalla ja on tarkkaan ikkunan mittoihin sovitettu ja säleiden kääntäminen käy vaivattomasti säätönupista.

Sisäänkelaava sälekaihdin

Pihla sisäänkelaava kaihdin asennetaan valmiiksi jo tehtaalla. Sisäänkelaava mekanismi vetää ylimääräisen narun puitteen sisään. Vakioväri mattavalkoinen.

Vekkikaihdin

Pihlan Visor-vekkikaihdin on tarkoitettu erityisesti kiinteisiin ikkunoihin sekä yksilehtisiin parvekeoviin. Saatavana useita värivaihtoehtoja

Koristeristikoilla uutta ilmettä – Kehäristikot ja kiinteät ristikot

Kehäristikolla voidaan toteuttaa pysty- ja vaakaristikot, ei rukseja tai salmiakkiristikoita. Kehäristikko asennetaan ikkunaan sisältäpäin eikä sitä tarvitse irrottaa pesun ajaksi.

Kiinteä ristikko kiinnitetään ulkopuitteen lasiin molemmin puolin. Kiinteällä ristikolla voidaan toteuttaa pysty- ja vaakaristikoiden lisäksi myös vinot, ruksit ja salmiakkikuvioiset koristeristikot.

Esimerkkejä ristikkomalleista