Tuuletusikkuna

Tuuletusikkuna eli tuuletusikkunavarustus on saatavilla Pihlan avattaviin ikkunoihin.

Tuuletusikkuna aukipitolaitteella ja kiinteällä painikkeella

Pihlan ikkunoihin saatavan tuuletusikkunan avaaminen ja sulkeminen tapahtuu helposti yhden painikkeen avulla. Sisä- ja ulkopuitteet ovat siis kytketty toisiinsa aukipitolaitteella, joka lukitsee ikkunan portaattomasti haluttuun asentoon.

Puitteet on helppo vapauttaa toisistaan esim. ikkunoiden pesua varten. Tuuletusikkunaan kuuluu aukipitolaitteen lisäksi pitkäsuljin, jonka teljet sulkevat ikkunan tiiviisti. Sisäpuitteen pintaan asennetun painikkeen avulla ikkuna on helppo ja kevyt avata.

Tuuletusikkunan Autolock aukipitolaite

Pihlan tuuletusikkunavarustus toteutetaan ikkunan alaosassa Autolock aukipitolaitteella ja alatukipultilla. Alatukipultin avulla ikkuna lukitaan sopivaan auki-asentoon Autolock aukipitolaitteella. Ikkunan yläosassa on vastaavasti ylätukipultti, sekä kouruliuku. Ylätukipultti liukuu kourussa ja asettuu paikoilleen, kun alaosa on lukittu oikeaan asentoon.

Aukipitolaitteen vapauttaminen tapahtuu yhtä nappia painamalla ja, kun pultti vapautuu myös ikkunapuitteet vapautuvat toisistaan ja ikkuna on mahdollista esimerkiksi pestä.

Paikalliset Pihla-asiantuntijat palveluksessasi

Kaipaatko lisätietoja tuotteistamme tai apua ikkunoiden tai ovien valintaan? Vai kenties tarkemman hinta-arvion? Asiantuntijamme auttavat ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä kaikkialla Suomessa.

Löydä lähin Pihla-asiantuntijasi:

Pihla on Suomen suosituin ikkuna- ja ovimerkki

Suomessa on jo yli 3 miljoonaa Pihla-ikkunaa ja -ovea. Suosion syy on helppo tiivistää kolmeen pääkohtaan.

Hinta-laatusuhde

Kotimaisissa Pihlan ikkunoissa ja ovissa yhdistyvät perinteiset puusepän taidot, moderni tuotekehitys ja tuotanto sekä äärimmäinen tuotetestaus.

Takuu

Pihlan ikkunoilla on 25 vuoden lahoamattomuustakuu ja ovilla 10 vuoden suoranapysymistakuu.

Luotettavuus

Vakavaraisuutemme takaa toimitusvarmuuden, huoltopalvelun ja varaosat vuosienkin jälkeen.

Pihla-uutiskirje pitää rakentajan ja remontoijan ajan tasalla

Uutiskirjeemme tarjoaa tietoa ikkunoiden monipuolisista ominaisuuksista, neuvoja tuotteiden valintaan sekä muistutuksia kilpailuista ja tarjouksista.