Pihlan verran pienempi hiilijalanjälki

Me Pihlalla olemme sitoutuneet kestävään kehitykseen ja vastuulliseen liiketoimintaan. Pienentääksemme tuotteidemme hiilijalanjälkeä niiden koko elinkaaren ajalta, otamme ympäristöasiat huomioon kaikessa mitä teemme.

Osana Pihla Group -konsernia olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintamalliin

YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin pohjautuen keskitymme ympäristöystävällisyyteen, hyvän työpaikan luomiseen ja vastuulliseen liiketoimintaan, joiden myötä voimme omalla toiminnallamme edistää parempaa ja kestävämpää tulevaisuutta kaikille.

Pienennämme ympäristövaikutuksia

Tavoitteemme on parantaa ympäristöarvojemme tuloksia 5 % vuosittain ja vieläkin matalampia hiilidioksidipäästöjä vuoteen 2050 mennessä.

Olemme hyvä
työpaikka

Tavoitteemme on olla alan paras työpaikka, jotta henkilöstömme voi tarjota asiakkaillemme parhaita tuotteita ja palveluita.

Liiketoimintamme on vastuullista

Tavoitteemme on kestävä kannattavuus, joka perustuu kestävää kehitystä tukeviin ratkaisuihin ja innovaatioihin.

Olemme ympäristöystävällisiä

Pienennämme toimintamme lisäksi myös tuotteidemme hiilijalanjälkeä niiden elinkaaren kaikissa vaiheissa, jotta jokainen valmistamamme ja asentamme ikkuna olisi jo sellaisenaan ympäristöteko.

Ruoveden tehtaallemme on myönnetty ISO 14001 -ympäristösertifikaatti, jonka tarkoituksena on tuottaa arvoa ympäristölle sekä organisaatiolle ja sen sidosryhmille. Lisäksi kierrätämme 100 % tuotteidemme valmistuksesta ja työmaalla syntyvistä jätteistä.

Käytämme vastuullisesti kasvatettua FSC / PEFC -sertifioitua puuta ja valmistamme siitä ensiluokkaisen energiatehokkaita tuotteita, joilla on pitkä elinkaari.

Olemme hyvä työpaikka

Tavoitteenamme on olla alan paras työpaikka, jossa kaikilla on mukava tehdä töitä, yhtäläiset mahdollisuudet kehittyä ja käytössään kattavat työterveyspalvelut. Me voimme hyvin, kun työntekijämme voivat hyvin.

Henkilökunnan jatkuva kehittäminen ja aktiivinen osallistaminen ovat tapojamme pitää kiinni osaavista tekijöistä, jotta voimme tarjota yhä laadukkaampia ja vastuullisempia tuotteita ja palveluita. Koulutamme ja valmennamme henkilökuntaamme jatkuvasti, koska arvostamme heitä ja heidän rautaista ammattitaitoaan.

Investoimme työturvallisuuteen, sillä asia on ensiarvoisen tärkeä niin meille kuin asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Haluamme, että asiakkaillamme on kanssamme turvallinen olo ja henkilöstömme voi luottaa siihen, että työn tekeminen on turvallista niin tehtailla, työmailla kuin toimistoillakin.

Liiketoimintamme on vastuullista

Kaikki päivittäinen toimintamme työnohjauksesta myyntiin nojaa yrityksen hyvän liiketoiminnan periaatteisiin ja eettiseen ohjeistoon, jota kaikkien työntekijöiden ja yhteistyökumppaneiden tulee noudattaa.

Huomioimme kaikessa toiminnassamme aina rakennuksen, asukkaiden, ympäristön, rakennusmääräysten vaatimukset parhaan kokonaisratkaisun tuottamiseksi. Vaadimme vastuullista toimintaa myös kaikilta toimittajiltamme ja yhteistyökumppaneiltamme.

Suomen Vahvimmat -sertifikaatin ansainneena yrityksenä luomme voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa.
Menestyjä-merkki on puolestaan laadun ja luotettavuuden tae.
Luotettavana Kumppanina toimintamme on läpinäkyvää ja siitä saatavilla muita yrityksiä enemmän taustatietoja, jotka voivat vaikuttaa positiivisesti hankintapäätöksiin.

Suomen vahvimmat platina
Kauppalehti Menestyjät

Tuotteen koko elinkaari ympäristöä kunnioittaen

Tavoitteenamme on minimoida tuotteidemme ympäristövaikutuksia niiden koko elinkaaren ajalta. Siksi tuotteiden hiilijalanjäljen kehityksen seuraaminen on meillä tärkeää, jotta tiedämme tekevämme oikeita asioita.

Osana elinkaariajattelua minimoimme esimerkiksi kuljetuksista syntyviä päästöjä sekä kiinnitämme huomiota kierrätettävyyteen niin raaka-aineiden kuin käyttöikänsä päähän tulleiden tuotteiden kohdalla.

Paljonko uudet ikkunat pienentävät hiilijalanjälkeä ja lämmityslaskua?

Parhaimmillaan nykyaikaiset ikkunat ovat jopa 80 % energiatehokkaampia kuin vanhat. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että uudet Pihla-ikkunat voivat pienentää lämmitysenergian päästöjä jopa neljänneksellä ja tuoda vuosikymmenessä tuhansien eurojen säästöt.

Paikalliset Pihla-asiantuntijat palveluksessasi

Kaipaatko lisätietoja tuotteistamme tai apua ikkunoiden tai ovien valintaan? Vai kenties tarkemman hinta-arvion? Asiantuntijamme auttavat ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä kaikkialla Suomessa.

Löydä lähin Pihla-asiantuntijasi: