Kuukausiarvonnan säännöt

1. Kilpailun järjestäjä: Pihla Group Oy / Pihla, Äyritie 16, 01510 Vantaa.

2. Kilpailuaika: Arvontaan voi osallistua 1.–31.5.2024 välisenä aikana.

3. Kilpailuun osallistuminen: Arvontaan voi osallistua varaamalla omakotitaloonsa (tai vapaa-ajan asuntoonsa) Pihlan asiantuntijan suorittaman maksuttoman ikkunaremonttiarvion tai pyytämällä tarjouksen ikkunaremontista. Palkinto arvotaan niiden osallistujien kesken, joiden kohdalla arviokäynnin varaaminen tai tarjouksen pyytäminen on johtanut tapaamisen Pihla-asiantuntijan kanssa. Tapaamisen peruuttaminen näin ollen mitätöi osallistumisen arvontaan.

Mikäli osallistuja varaa tapaamisen Pihla-asiantuntijan kanssa, mutta peruu sen myöhemmin, ei osallistuminen arvontaan ole enää voimassa.

4. Palkinnot: Palkintona on Weber Genesis E-415 -kaasugrilli (arvo 1 499 €) sekä 100 €:n lahjakortti K-ryhmään. Palkintojen yhteisarvo 1 599 €.

Lisäksi Pihla arpoo kuukausittain kaikkien postituslistallaan olevien kesken GoGiftin 50 €:n SuperLahjakortin. Voittaja voi valita lahjansa vapaasti koko GoGiftin lahjavalikoimasta, mikä tekee siitä todellisen luksuslahjakortin. Valikoimaan kuuluu yli sata erilaista lahjakorttia, upeita elämyksiä sekä sadoittain laadukkaita tuotelahjoja tunnetuilta brändeiltä. Lisätiedot: https://gogift.io/fi/fi/eur/shop

5. Osallistumisoikeus: Osallistumisoikeus on kaikilla 18 vuotta täyttäneillä Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Arvonta ei koske taloyhtiöitä, talotehtaita, rautakauppoja eikä rakennusliikkeitä. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Mikäli arvonnanvoittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista viesteistä. Pihla Group Oy:n tytäryhtiöiden, alihankkijoiden, yhteistyökumppaneiden tai kilpailun tuottamiseen osallistuneiden organisaatioiden työntekijät tai heidän kanssa samassa taloudessa asuvat henkilöt eivät voi osallistua kilpailuun. Arvonta ei myöskään koske taloyhtiöitä, talotehtaita eikä rakennusliikkeitä.

6. Arpajaisvero: Pihla maksaa arpajaisveron.

7. Voittajalle ilmoittaminen: Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista kilpailun järjestäjän nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa ilman erillistä suostumusta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (2) viikon kuluessa arvonnasta, suoritetaan uusi arvonta.

8. Järjestäjän vastuu: Mikäli kilpailusta kertovissa materiaaleissa esiintyy virheitä, järjestäjä ei ole vastuussa virheen aiheuttamista seuraamuksista.

9. Palkinnon käyttämiseen liittyvä vastuu: Palkinnon voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään  tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

10. Palkinnon vaihto: Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

11. Sääntömuutokset ja arvonnan peruuttaminen: Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko arvonta ylivoimaisenesteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Muuta:
Kilpailuun osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he voivat saada informaatiota liittyen Pihlan tuotteisiin. Osallistujien tiedot lisätään Pihlan uusasiakashankinnan asiakasrekisteriin (tietosuojaseloste). Kilpailun päättymisestä sekä mahdollisista äänestystuloksesta voidaan ilmoittaa kaikille siihen osallistuneille henkilöille.

Kilpailuun osallistumalla hyväksyt nämä säännöt ja sitoudut noudattamaan järjestäjän päätöksiä.