Miksi valita Pihla? –
Katso 3+1 hyvää syytä!

Suomessa on jo yli 3 miljoonaa Pihla-ikkunaa ja -ovea, mikä tekee Pihlasta markkinoiden suosituimman ikkuna- ja ovimerkin.

Pihla on Suomen suosituin ja luotettavin kumppani jokaiselle rakentajalle ja remontoijalle.

SYY 1 – Kotimaista laatua mittatilaustyönä

Kotimaisissa Pihlan ikkunoissa ja ovissa yhdistyvät perinteiset puusepän taidot, moderni tuotekehitys ja tuotanto sekä äärimmäinen tuotetestaus.

Tilauksesta valmistettavissa huippulaadukkaissa tuotteissamme yhdistyvät monipuoliset käyttömahdollisuudet, viimeistelty ja yhtenäinen ulkonäkö sekä pitkä käyttöikä.

SYY 2 – Pitkät takuut varmistavat laadun

Pihla tarjoaa ikkunoille ja oville kattavat takuuehdot. Esimerkiksi, ikkunoilla on 25 vuoden lahoamattomuustakuu ja ovilla 10 vuoden suoranapysymistakuu.

Teemme jatkuvaa tuotetestausta ja kehitämme tuotteitamme, mikä takaa pitkät takuuajat.

SYY 3 – Luotettava ja vastuullinen kumppani kodin remontointiin ja rakentamiseen

Pihla on osa Pihla Group Oy:tä, joka on Suomen johtava ikkuna- ja ovivalmistaja. Modernin tuotantojärjestelmämme ansiosta laadukkaat tuotteemme valmistuvat aikataulussaan, ja ne toimitetaan sinulle sovittuna päivänä.

Vakavaraisuutemme takaa toimitusvarmuuden, huoltopalvelun ja varaosat vuosienkin jälkeen. Siksi myös Suomen suurimmat talovalmistajat, rakennusliikkeet ja rautakaupat luottavat Pihlan laatuun ja palveluun. Meillä on koko Suomen kattava ja koulutettu jälleenmyynti- ja asennusverkosto.

SYY 4 – Asiantuntijat apunasi valinnoissa, jotka vaikuttavat kotiisi vuosikymmeniä

Ikkunoita hankitaan niin harvoin, että valinta kannattaa tehdä huolella ja harkiten. Oman alueesi Pihla-asiantuntijalta saat lisätietoa nykyaikaisten ikkunoiden ominaisuuksista ja lisävarusteista sekä asioista, joita ottaa huomioon ikkunoita valitessa.