Harkitsetko omakotitalon ikkunaremonttia?

Länsirannikon Ikkunat ja Ovet Oy:n valtuutettu Pihla-asiantuntija Jari Laurila auttaa omakotitalon ikkunaremontin suunnittelussa Varsinais-Suomessa ja Raumalla.

Maksuton arviokäynti ei velvoita tekemään tilausta. Siksi asiantuntijan vinkit kannattaa ehdottomasti joka tapauksessa hyödyntää, mikäli ikkunaremontti saattaisi olla ajankohtainen esimerkiksi seuraavan vuoden sisällä.

”Länsirannikon Ikkunat ja Ovet Oy on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Ennen yrityksen perustamista työskentelin seitsemän vuotta Pihlalla myyjänä, joten Pihlan tuotteet ovat tuttuja yli vuoden kokemuksella. Yritys työllistää kaksi henkilöä välillisesti sekä useita asentajia.”

”Kyllä tämänkin toiminnan perus filosofia liittyy luottamukseen ja lupauksissa pysymiseen. Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin tekemällä sen mitä lupaamme. Ja vieläpä kilpailukykyiseen hintaan.”

”Meidät tunnetaan siitä, että meiltä saa myös ideoita. Osaamme auttaa löytämään erilaisia vaihtoehtoja.”

Toimintamme jatkuu normaalisti epidemiasta huolimatta. Seuraamme jatkuvasti koronavirustilanteen kehittymistä ja arvioimme sen vaikutuksia toimintaamme. Noudatamme tartuntojen ehkäisyssä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä muiden viranomaisten antamia ohjeita. Voit lukea Pihlan ohjeistuksesta koronaviruksen leviämisen etämiseksi täältä.

Voit siis huoletta varata maksuttoman arviokäynnin jättämällä tietosi alla olevalla lomakkeella. Asiantuntija on sinuun yhteydessä ja sopii arviokäynnin tarkan ajankohdan henkilökohtaisesti.

  • Yhteystiedot

    • Tietoa kohteesta


    • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Pihlan tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@pihla.fi). Tietosuojaselosteet

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.