Harkitsetko omakotitalon ikkunaremonttia?

Rakennus Saukko Oy:n valtuutetut Pihla-asiantuntijat Jani Saukko ja Mikko Oja-Lipasti auttaa omakotitalon ja rivitalon ikkunaremontin suunnittelussa Etelä-Pohjanmaalla.

Maksuton arviokäynti ei velvoita tekemään tilausta. Siksi asiantuntijan vinkit kannattaa ehdottomasti joka tapauksessa hyödyntää, mikäli ikkunaremontti saattaisi olla ajankohtainen esimerkiksi seuraavan vuoden sisällä.

”Rakennus Saukko Oy on vuonna 2004 perustettu yritys. Olemme erikoistuneet ikkuna- ja oviasennuksiin ja -saneerauksiin. Toimimme Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Satakunnan alueella.

Vankka ammattitaitomme perustuu pitkään kokemukseen sekä rivitalokohteiden, että omakotitalojen ikkuna- ja oviremontteihin.”

Toimintamme jatkuu normaalisti epidemiasta huolimatta. Seuraamme jatkuvasti koronavirustilanteen kehittymistä ja arvioimme sen vaikutuksia toimintaamme. Noudatamme tartuntojen ehkäisyssä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä muiden viranomaisten antamia ohjeita. Voit lukea Pihlan ohjeistuksesta koronaviruksen leviämisen etämiseksi täältä.

Voit siis huoletta varata maksuttoman arviokäynnin jättämällä tietosi alla olevalla lomakkeella. Asiantuntija on sinuun yhteydessä ja sopii arviokäynnin tarkan ajankohdan henkilökohtaisesti.

  • Yhteystiedot

    • Tietoa kohteesta


    • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Pihlan tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@pihla.fi). Tietosuojaselosteet

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.