Harkitsetko omakotitalon ikkunaremonttia?

Rakennusliike ViCon Oy:n valtuutettu Pihla-asiantuntija Pasi Säynäjoki auttaa omakotitalon ikkunaremontin suunnittelussa Virroilla ja lähikunnissa.

Maksuton arviokäynti ei velvoita tekemään tilausta. Siksi asiantuntijan vinkit kannattaa ehdottomasti joka tapauksessa hyödyntää, mikäli ikkunaremontti saattaisi olla ajankohtainen esimerkiksi seuraavan vuoden sisällä.

”Pirkanmaalla, Etelä-Pohjanmaalla ja Keski-Suomessa toimiva Vicon Oy on rakennusliike, joka tekee uudisrakentamista ja erilaisia saneeraustöitä. Vicon toimii Pihlan jälleenmyyjänä ja tekee ovi- ja ikkuna asennuksia. Rakentamisen moniosaajana meille laatu on kaiken tekemisen lähtökohta. Täyden palvelun rakennusliikkeenä pystymme hoitamaan kaikki rakentamisen eri vaiheet, minkä ansiosta asiakkaan ovi- ja ikkuna remontista tulee helppo ja vaivaton. Laadukkaana ja kokeneena rakennusliikkeenä meidät tunnetaan pitkäaikaisista asiakassuhteista, hyvästä työjäljestä sekä täsmällisistä toimintatavoista.”

Toimintamme jatkuu normaalisti epidemiasta huolimatta. Seuraamme jatkuvasti koronavirustilanteen kehittymistä ja arvioimme sen vaikutuksia toimintaamme. Noudatamme tartuntojen ehkäisyssä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä muiden viranomaisten antamia ohjeita. Voit lukea Pihlan ohjeistuksesta koronaviruksen leviämisen etämiseksi täältä.

Voit siis huoletta varata maksuttoman arviokäynnin jättämällä tietosi alla olevalla lomakkeella. Asiantuntija on sinuun yhteydessä ja sopii arviokäynnin tarkan ajankohdan henkilökohtaisesti.

  • Yhteystiedot

    • Tietoa kohteesta


    • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Pihlan tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@pihla.fi). Tietosuojaselosteet

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.