Harkitsetko omakotitalon ikkunaremonttia?

Rakennuspalvelu JaKa Oy:n valtuutettu Pihla-asiantuntija Janne Kapanen auttaa omakotitalon ikkunaremontin suunnittelussa Savonlinnassa ja lähialueilla.

Maksuton arviokäynti ei velvoita tekemään tilausta. Siksi asiantuntijan vinkit kannattaa ehdottomasti joka tapauksessa hyödyntää, mikäli ikkunaremontti saattaisi olla ajankohtainen esimerkiksi seuraavan vuoden sisällä.

”Onnistuakseen ikkunaremontti ja myös oviremontti vaativat aina huolellisen suunnittelun. Arviokäynnillä autan kartoittamaan remontin tarpeellisuuden sekä opastan parhaiden ikkuna- ja oviratkaisujen valinnassa.

Yksi käynnin tärkeimmistä syistä on ikkunoiden ja ovien mittaaminen ammattilaisen toimesta. Näin asiakkaan ei tarvitse ottaa vastuuta siitä, että mitat pitävät paikkansa. Käynnin myötä voin myös antaa hinta-arvion remontin kustannuksista.”

Toimintamme jatkuu normaalisti epidemiasta huolimatta. Seuraamme jatkuvasti koronavirustilanteen kehittymistä ja arvioimme sen vaikutuksia toimintaamme. Noudatamme tartuntojen ehkäisyssä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä muiden viranomaisten antamia ohjeita. Voit lukea Pihlan ohjeistuksesta koronaviruksen leviämisen etämiseksi täältä.

Voit siis huoletta varata maksuttoman arviokäynnin jättämällä tietosi alla olevalla lomakkeella. Asiantuntija on sinuun yhteydessä ja sopii arviokäynnin tarkan ajankohdan henkilökohtaisesti.

  • Yhteystiedot

    • Tietoa kohteesta


    • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Pihlan tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@pihla.fi). Tietosuojaselosteet

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.