Harkitsetko omakotitalon ikkunaremonttia?

Saneerausturva Oy:n valtuutettu Pihla-asiantuntija Markus Ahonen auttaa omakotitalon ikkunaremontin suunnittelussa Lahdessa ja lähialueella.

Maksuton arviokäynti ei velvoita tekemään tilausta. Siksi asiantuntijan vinkit kannattaa ehdottomasti joka tapauksessa hyödyntää, mikäli ikkunaremontti saattaisi olla ajankohtainen esimerkiksi seuraavan vuoden sisällä.

”Me palvelemme omakotiasujia erilaisissa remonttitarpeissa. Teemme muun muassa ikkuna-ja oviremontteja, terassien lasituksia, sisäremontteja ja muita kotien saneerauksia. Tällä hetkellä remonttimyynnissä työskentelee kaksi henkilöä, Isä ja poika. Asennustyöt ostamme kumppaniyritykseltämme.


Meidän kantava ajatus on tehdä mukavaa, ystävällistä ja asiantuntevaa ikkunakauppaa siten, että asiakas saa rauhassa tehdä päätöksensä. Haluamme auttaa ja tehdä työmme niin hyvin, että meitä suositellaan.

Osaamme tarjota monipuolisia ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin, koska tutustumme aina huolellisesti kohteeseen. Kouluttaudumme ja pidämme itsemme ajan tasalla tuotteiden ja ratkaisuden suhteen.”

Toimintamme jatkuu normaalisti epidemiasta huolimatta. Seuraamme jatkuvasti koronavirustilanteen kehittymistä ja arvioimme sen vaikutuksia toimintaamme. Noudatamme tartuntojen ehkäisyssä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä muiden viranomaisten antamia ohjeita. Voit lukea Pihlan ohjeistuksesta koronaviruksen leviämisen etämiseksi täältä.

Voit siis huoletta varata maksuttoman arviokäynnin jättämällä tietosi alla olevalla lomakkeella. Asiantuntija on sinuun yhteydessä ja sopii arviokäynnin tarkan ajankohdan henkilökohtaisesti.

  • Yhteystiedot

    • Tietoa kohteesta


    • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Pihlan tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@pihla.fi). Tietosuojaselosteet

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.