Kerrostaso-ovi – Kotimaista laatua ja turvallisuutta myös kerrostaloihin

Pihlan kotimainen kerrostaso-ovi lisää paloturvallisuuden lisäksi myös kerrostalohuoneiston asumismukavuutta vaimentaen tehokkaasti porraskäytävästä kantautuvat äänet.

Kerrostaso-ovi luo hiljaisuutta ja turvaa

Kerrostaso-ovi on kerrostalon asuinhuoneiston ja porraskäytävän välinen ovi. Kerrostaso-oven tehtävänä on asuinhuoneiston ovena toimimisen lisäksi pitää porraskäytävästä kantautuvat melut loitolla huoneiston sisätiloista ja Pihlan kerrostaso-ovi vaimentaakin ääntä tehokkaasti. Kerrostaso-ovi on ääneneristävyytensä lisäksi myös paloturvallinen ja kuuluukin paloluokkaan EI30.

Vakiotoimitukseen sisältyvät valkoiseksi maalatun ovilehden lisäksi
valkoiseksi maalattu karmi ja tammikynnys koottuna, murtosuojatut säädettävät saranat, lukkorunko ilman pintaheloja
sekä lukon vastarauta.

Laadukas ja turvallinen Kerrostaso-ovi

Kerrostaso-oveen on valittavissa tammiviilupinnan lisäksi erilaisia peittomaalisävyjä. Oveen saa valittua lisävarusteeksi turvalukon, varmuusketjun, ovikellon, ovisilmän, postiluukun ja lankavetimen.

Kerrostaso-ovi pähkinänkuoressa

  • Yksilehtinen ulospäin aukeava palo- ja äänieristysluokiteltu
  • Ovilehden kehä mäntyä, ovilehden paksuus 63 mm
  • Karmi mäntyä, karmisyvyys valittavissa 92, 130, 160, 170 tai 210 mm
  • EI30-paloluokiteltu
  • Ääneneristävyys 38-39 dB
  • Kynnys tammea, korkeus 18 mm
  • Kerrostaso-oven leveys max 990 mm ja korkeus max 2090 mm

Kerrostaso-ovi on syytä valita huolella

Kerrostaso-ovet vaikuttavat merkittävästi kerrostalon porraskäytävän yleisilmeeseen, sekä asukkaiden viihtyvyyteen ja turvallisuuteen. Kerrostaso-ovea onkin sen takia mahdollista muokata sopivaksi tehdyillä valinnoilla lisävarusteiden ja värin osalta. Pihlan kerrostaso-ovi on varmasti hyvä ja turvallinen valinta kerrostalokohteeseen, kuin kohteeseen.

Maksuton Pihla Taloyhtiö -palvelu tarjoaa asiantuntijan hallituksen avuksi

Pihla Taloyhtiö -palvelun avulla taloyhtiön hallitus voi hyödyntää asiantuntijoidemme ammattitaitoa jo paljon ennen varsinaista remonttia tai tuotteiden hankkimista.

Asiantuntijamme voivat esimerkiksi laatia ennakkotarjouksen tai budjettitarjouksen taloyhtiön hallituksen käyttöön sekä tarjota työkaluja tiedottamiseen ja kilpailuttamiseen.


Taloyhtiön ikkunaremontti vaatii ammattitaitoa, jota Pihla tarjoaa.

Hyödynnä ikkuna-asiantuntijan uutiskirje

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä tietopaketti isännöitsijöille, taloyhtiöiden hallituksille ja suunnittelu-alan ammattilaisille.