Puuovi ECO-mallisto – Puusepän käsityönä valmistamat ovet

Perinteisenä puusepän käsityönä valmistettu Puuovi ECO-mallisto on täynnä entistäkin ekologisempia puisia ulko-ovimalleja. Ympäristöystävälliset puuovet edustavat ajatonta tyyliä.

Aidot kokonaan puiset ovet ovat tulleet takaisin muotiin 

Pihlan Puuovi ECO-mallistossa perinteisen puuoven tyylikkyys yhdistyy saumattomasti modernin ulko-oven rakenteeseen ja modernien ovimallien muotoiluun. Puuovi ECO-malliston ovien rakenteessa on ekologinen puukuitueriste, joka tekee ovesta entistäkin ympäristöystävällisemmän valinnan kodin sisäänkäynnille. Täyspuinen ovi on lisäksi energiatehokkaampi ja eristää ääntä paremmin. Puuovi ECO-malliston ovet ovat ajaton, tyylikäs ja ympäristöystävällinen valinta kruunaamaan kodin julkisivu.

Puuovi ECO-malliston ovet ovat valittavissa erilaisin kuultosävyin käsiteltyinä, jolloin elävä puupinta jää ilmeikkäästi näkyviin. Sävytyksen jälkeen ovi viimeistellään kahteen kertaan lakalla. Puuovi ECO-malliston ovet voidaan myös maalata kokonaan peittävällä maalilla Pihlan Puuovi ECO-mallistoon saatavilla ulko-ovien tapaan näyttävä painikevalikoima, monipuoliset lukitukset sekä oven käyttöä helpottava moderni älylukitus.

Puuovi ECO on kestävä ja ekologinen valinta

Puu on uusiutuvana ja jälkikäsiteltävänä luonnonvarana hyvin ekologinen valinta oven raaka-aineeksi. Oikein käytettynä ja huollettuna puuovi kestääkin sukupolvelta toiselle. Koska Puuovi ECO-malliston ovet ovat aitoja massiivirakenteisia puuovia, tarvitsevat ne yläpuolelleen kunnollisen sadevesisuojan tai riittävän pitkän räystään.

Elävänä luonnonmateriaalina puuovet vaativat myös huoltomaalausta aika ajoin. Huoltomaalauksen tarve vaihtelee riippuen rakennuskohteen sijainnista ja julkisivun ilmansuunnasta, sekä käytetystä pintakäsittelyaineesta. Toimitamme aina Puuovi ECO-malliston ovien mukana pintakäsittelyn huolto-ohjeet ja tarvittaessa kauttamme saa myös huoltomaalauksen.

Tutustu Puuovi ECO-malleihin

Räätälöi kotisi näköinen ovi ja pyydä tarjous!

Pihlan Ovikone on helppo tapa tutustua monipuoliseen ovivalikoimaamme ja pyytää tarjous ovesta jonka tyylin, mitat ja lisävarusteet olet itse valinnut kotiisi sopiviksi.

Paikalliset Pihla-asiantuntijat palveluksessasi

Kaipaatko lisätietoja tuotteistamme tai apua ikkunoiden tai ovien valintaan? Vai kenties tarkemman hinta-arvion? Asiantuntijamme auttavat ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä kaikkialla Suomessa.

Löydä lähin Pihla-asiantuntijasi: