Ulko-ovet ikkunalla – Lasiaukolliset ulko-ovet mittatilaustyönä

Ulko-ovi ikkunalla on ensikosketus kotiin. Pihlan ulko-ovien tehokkaan eristyksen ja tiiviin rakenteen ansiosta sekä kylmyys että vedontunne pysyvät poissa, vaikka ulko-ovi olisikin varustettu ikkunalla.

Pihlan ikkunalliset ulko-ovet –
Tervetuloa kotiovelle!

Pihlalta löytyy ulko-ovi ikkunalla jokaiseen käyttötarpeeseen. Suosikki-, Perinne- ja Moderni -mallistot ovat täynnä tyylejä, värejä ja yksityiskohtia, joilla luot kotisi näköisen oven.

Hinta-laatusuhde

Kotimaisissa Pihlan ikkunoissa ja ovissa yhdistyvät perinteiset puusepän taidot, moderni tuotekehitys ja tuotanto sekä äärimmäinen tuotetestaus.

Takuu

Pihlan ikkunoilla on 25 vuoden lahoamattomuustakuu ja ovilla 10 vuoden suoranapysymistakuu.

Luotettavuus

Vakavaraisuutemme takaa toimitusvarmuuden, huoltopalvelun ja varaosat vuosienkin jälkeen.

Kaikki ulko-ovet mittatilaustyönä laajasta valikoimastamme

Laadukasta väriä ulko-oviin ikkunalla

Merkittävästi parannellun maalipinnan ansiosta ovien kestävyys on nyt aivan omaa luokkaansa. Pihlan ovia on saatavilla kymmenillä eri värivaihtoehdoilla, sillä vakioväri valkoisen lisäksi valittavissasi ovat valitut Pihla-värit, sekä myös tilauksesta RAL-värikartaston värit. Halutessasi saat myös oven ulko- ja sisäpuolen erivärisinä.

Pihla-Valo – Akkukäyttöinen led-valaisin liiketunnistimella

Hyvällä ja tarpeenmukaisella ulkovalaistuksella varmistetaan kulkureittien ja sisäänkäyntien riittävä valaistus.

Pihla-Valolla on helppo lisätä turvallisuutta ja mukavuutta
liikkumiseen juuri sinne, missä valoa tarvitaan. Pihla-Valo soveltuu erinomaisesti myös paikkoihin, joihin on vaikea toteuttaa sähkövalaistus.


Suosikki-malliston ulko-ovet ikkunalla

Nimensä mukaisesti Suosikki-mallistosta löytyy ajattomia Pihla-klassikoita, joista osa on kokenut uudistuksen myötä hienoisia muutoksia. Suosikki-malliston ulko-ovi sopii monipuolisesti erilaisiin kohteisiin niin urbaanissa ympäristössä kuin maaseudun rauhassa. Alla listattuna Suosikki-malliston ulko-ovimallit ikkunalla.


Moderni-malliston ulko-ovet ikkunalla

Erityisesti uudiskohteiden tarpeisiin suunniteltu Moderni-mallisto tarjoaa valikoiman ryhdikkäitä ja pääosin suurilla lasiaukoilla varustettuja ulko-ovia. Alla listattuna kaikki Moderni-malliston ulko-ovet ikkunalla.


Perinne-malliston ulko-ovet ikkunalla

Perinteitä kunnioittavien kotien ulko-oveksi löytyy monipuolisesti valinnanvaraa Perinne-mallistosta. Hillittyjen ja selkeälinjaisten ovien lisäksi mallistoon mahtuu myös muutama todellinen ovisuunnittelun yksityiskohtia pursuava taidonnäyte. Alla listattuna Perinne-malliston ulko-ovet ikkunalla.


Levikkeelliset ulko-ovet ikkunalla

Suosikki-, Moderni- ja Perinne-mallistojemme ulko-ovia on saatavilla myös levikkeellisinä versioina.


Puuovet ikkunalla

Pihla yhdisti voimansa sisarbrändinsä Sydänpuun kanssa ja lopputuloksena on mallisto uusia puisia ulko-ovia. Pihlan uusissa Puuovissa perinteisen puuoven tyylikkyys yhdistyy saumattomasti modernin ulko-oven rakenteeseen ja modernien ovimallien muotoiluun. Alla listattuna Pihlan puiset ulko-ovet ikkunalla.


Räätälöi kotisi näköinen ovi ja pyydä tarjous!

Pihlan Ovikone on helppo tapa tutustua monipuoliseen ovivalikoimaamme ja pyytää tarjous ovesta jonka tyylin, mitat ja lisävarusteet olet itse valinnut kotiisi sopiviksi.

Ulko-ovi ikkunalla ja asennettuna?

Mikäli toiveissasi on lasiaukollinen ulko-ovi asennettuna, saat myös asennuspalvelun helposti Pihlalta. Asennuksesta on mahdollista sopia jo kaupanteon yhteydessä pyytämällä Pihla-asiantuntijalta koko palvelun kattava ulko-ovi-tarjous tai nyt uutuutena on mahdollista tilata Pihla ulko-ovi asennettuna myös suoraan verkkokaupastamme.

Voiko Pihla-ulko-oven asentaa itse?

Kyllä. Voit tilata Pihlan ulko-oven ikkunalla myös ilman asennusta, mikäli lasiaukollisen ulko-oven asennus hoituu sinulta itseltäsi. Käy myös lukemassa oven asennusohjeet sekä katso videolta, miten Pihla-ammattilaisilta sujuu ulko-oven asennus. On kuitenkin tärkeää muistaa, että vain ammattitaitoinen ja huolellinen asennus takaa oven virheettömän toiminnan.

Mikäli tilaat ulko-oven ikkunalla ja asennettuna, on vastuu asennuksessa käytettävien mittojen ottamisesta asennuksen suorittajalla eli tässä tapauksessa meillä. Ostoksena ulko-ovi ikkunalla ja asennettuna oikeuttaa myös kotitalousvähennyksen asennustyön osalta. Pihla-asiantuntija kertaa asennuksen jälkeen kanssasi oven huoltoon ja käyttöön liittyvät käytännön asiat. Myös vanhan ulko-oven kierrätys on mahdollista hoitaa kauttamme ulko-oven asennuksen yhteydessä.

ulko-ovi-tarjous

Ulko-oven hinta ikkunalla ja asennettuna ja ilman asennusta? Pyydä ulko-ovi-tarjous!

Kattavasta valikoimastamme löytyy jokaiseen kotiin sopiva ulko-ovi ikkunalla. Tarjous onkin helpoin tapa selvittää ulko-oven ja asennuksen hinta. Löytääksesi juuri sinun tarpeisiin sopivimman oven ja asennuksen, pyydä asiantuntijoiltamme ulko-ovi-tarjous.

Pihlan ulko-oven hinta koostuu valitun mallin lisäksi mm. lisävarusteista ja muista valinnoista, kuten oven energiarakenteesta ja väristä. Pelkkä ulko-oven hinta on helppo selvittää verkkokaupassamme tekemällä oveen halutut valinnat.

Entä mitä maksaa ulko-oven asennus? Ulko-oven asennuksen hinta puolestaan selviää, kun Pihla-asiantuntija käy paikan päällä tekemässä mittauksen ja laatii tarjouksen asennusolosuhteiden perusteella. Tutustu siis valikoimaan ja pyydä asiantuntijaltamme ulko-ovi-tarjous.

Pihla-uutiskirje pitää rakentajan ja remontoijan ajan tasalla

Uutiskirjeemme tarjoaa tietoa ikkunoiden monipuolisista ominaisuuksista, neuvoja tuotteiden valintaan sekä muistutuksia kilpailuista ja tarjouksista.