Nyt auringonsuojalasit kaupan päälle!

Pihlan päivää vietetään kesäkuussa ja sen kunniaksi tarjoamme ikkunoihin ja terassioviin auringonsuojalasit veloituksetta.

Etu voimassa 12.6.–2.7.2023

Miksi valita ikkunaan auringonsuojalasi?

Auringonsuojalasi on nimensä mukaisesti tarkoitettu suojaamaan kotia auringon aiheuttamilta haitoilta. Se estää kotia ylikuumenemasta ja on tärkeä osa energiatehokasta rakentamista ja kestävää kehitystä.

Pyydä tarjous ja hyödynnä kuuma kesäetu ikkunaremonttiisi!

Kotimaisilla Pihla-ikkunoilla ja -ovilla varmistat toimivan kodin vuosikymmeniksi. Pyydä tarjous ikkunaremontista ja nappaa auringonsuojalasit kaupan päälle!

HUOM! Jos sinulla on avoin tarjous Pihlan ikkunaremontista, saat päivitettyä kesäedun tarjoukseen ottamalla yhteyttä omaan Pihla-jälleenmyyjääsi.

5 syytä valita auringonsuojalasi

Auringonsuojalasi ei sisällä erillistä kalvoa vaan auringonsuojan muodostaa pinta, joka on tehty lasin polttovaiheessa. Auringonsuoja ei rajoita huurtumattomien lasien, kaihtimien tai turvalasien käyttöä. Ikkunalasituksessa oleva auringonsuojaus on huoltovapaa ja se kestää koko ikkunan käyttöiän.

1. Auringonsuojalasi estää kotia lämpenemästä helteillä

Auringonsuojalasi vähentää asuintiloihin tulevan lämpösäteilyn määrää jopa 40 % verrattuna tavalliseen ikkunaan. Näin auringonsuojalasi tekee sisätiloissa oleskelusta mukavampaa myös kesähelteillä.

2. Auringonsuojalasi lisää energiatehokkuutta ja tuo säästöjä

Auringonsuojalasilla varusteltu ikkuna vähentää jäähdytyksen tarvetta ja säästää viilennykseen tarvittavaa energiaa. Auringonsuojalasilla varustellulla ikkunalla on tavallista ikkunaa parempi lämmöneristys (U-arvo).

3. Auringonsuojalasi vähentää UV-säteilyä

Auringonsuojalasi vähentää ikkunasta sisätiloihin tulevaa UV-säteilyä 50 % tavalliseen ikkunaan verrattuna. Auringonsuojalasi on turvallisempi ihmiselle, ja huonekalutkin säilyvät paremmin ikkunoiden läheisyydessä. 

4. Auringonsuojalasi vähentää häikäisyä

Auringonsuojalasi auttaa lisäksi myös vähentämään auringon aiheuttamaa häikäisyä sisätiloissa. Tämän ominaisuutensa vuoksi auringonsuojalasi soveltuu erityisen hyvin olohuoneisiin.

5. Auringonsuojalasi tuo vapauksia kodin suunnitteluun

Aurinkosuojalasin käyttö mahdollistaa entistä suurempien ikkunapintojen käytön. Näin kotiin saadaan enemmän luonnonvaloa, mikä on täällä Pohjolassa tärkeää etenkin talvella. 


Kampanjan ehdot

Kampanja-aika 12.6.–2.7.2023. Kun ostat vähintään 6 Pihla-ikkunaa tai -ovea, saat tilauksen kaikki tuotteet auringonsuojalasituksella. Etu koskee maksimissaan 20 ikkunaa tai ovea /remontti. Kampanja-edun saa kampanja-aikana tehtyyn omakotitalon ikkuna- ja oviremonttikauppaan Pihlan kotimyynnissä. Edun arvo määräytyy ostettujen ikkunoiden kokojen ja määrän mukaan. Tuotteiden tilaus tulee tehdä viimeistään 2.7.2023.  Muut lisävarusteet eivät sisälly kaupanpäälliseen. Etu koskee uusia, kampanja-aikana tehtyjä tilauksia. Etuja ei voi yhdistää eikä niitä voi siirtää muihin tuotteisiin tai kampanjoihin. Etu koskee vain kuluttaja-asiakkaita. Kampanja ei koske uudisrakentajia, taloyhtiöitä, rautakauppoja, Pihla-verkkokauppaa eikä talotehtaita.