Pihla Puuikkuna – Ota 7, maksa 6

Tarjoamme nyt kevätkampajan aikana uusien Pihla Puuikkunoiden ostajalle joka seitsemännen ikkunan veloituksetta. Edun arvo jopa 1500 € / kaupanpäällinen. Säästä ikkunaremontissa pyytämällä tarjous viimeistään 30.4.2024.

Ikkunaremontteihin yksi tai useampi Puuikkuna veloituksetta!

Nyt jos koskaan kannattaa pyytää tarjous ikkunaremontista, sillä tarjoamme kampanja-aikana joka seitsemännen Puuikkunan veloituksetta. Selvitä ikkunaremontin hinta, hyödyt ja tarkka etusi täyttämällä oheinen tarjouspyyntölomake.

Jätä tarjouspyyntösi tästä

Täytä tietosi, niin sovimme tarjouksen laskemista varten suoritettavan arviokäynnin yksityiskohdista tarkemmin kanssasi. Tarjouksen pyytäminen ei velvoita sinua tilaamaan ikkunaremonttia.

 • Yhteystiedot

  • Hidden
 • Tietoa kohteesta

  • Hidden
   Max. file size: 128 MB.
  • Hidden

  • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Pihlan tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@pihla.fi). Tietosuojaselosteet ja säännöt

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Uusi Suomen sääolosuhteisiin suunniteltu puuikkuna

Pihlan vähähiilinen kolmilasinen (1+2) Puuikkuna on suoriutunut erinomaisesti sääolosuhde- ja rasitustesteistä. Kahdesta sisäänpäin aukeavasta puitteesta koostuva rakenne sulkeutuu tiiviisti ja pitää sekä kylmän että ulkomelun loitolla. Ikkuna on kauttaaltaan mäntyä ja varustettu kierrätetystä vähähiilisestä alumiinista valmistetulla tippalistalla.

Puuikkuna mukailee 60-70 luvun tyyliä, jolloin metalliosia ei vielä käytetty ulkopinnoissa ja ulkoneva tippalista toi ilmettä julkisivuun. Puuikkunalla voi vaalia rakennuksen ajan henkeä ja tyyliä. Pihlan Puuikkunan ulkopuolisten puuosien pohja- ja pintakäsittely tehdään huolellisesti pitkän huoltovälin varmistamiseksi. Pintakäsittelyssä useita maalikerroksia kerrostetaan upotuskäsittelyllä parhaan kestävyyden saavuttamiseksi.

Kampanja-aika 11.3.–30.4.2024

Saat jokaista ostamaasi 7 Pihla Puuikkunaa kohden yhden näistä veloituksetta. Kaupanpäällinen on aina tarjouksen edullisin tuote eivätkä siihen sisälly lisävarusteet. Edun arvo jopa 1500 € / kaupanpäällinen. Kampanja-edun saa kampanja-aikana tehtyyn omakotitalon ikkunaremonttikauppaan Pihlan kotimyynnissä. Etu koskee uusia, kampanja-aikana tehtyjä tilauksia. Etuja ei voi yhdistää eikä niitä voi siirtää muihin tuotteisiin tai kampanjoihin. Etu koskee vain kuluttaja-asiakkaita. Kampanja ei koske uudisrakentajia, taloyhtiöitä, rautakauppoja, Pihlan nettikauppaa, talotehtaita tai rakennusliikkeitä.

Tiesitkö, että ikkunoilla ja ovilla
voidaan vaikuttaa yllättävän moneen asiaan?

Alta voit lukea tarkemmin, kuinka Pihla-ikkunoiden ja -ovien innovatiivisten ominaisuuksien ja monipuolisten lisävarusteiden avulla varmistetaan toimiva koti vuosikymmeniksi.

HYVÄ SISÄILMA

Varmista tehokas ilmanvaihto raitisilmaventtiileillä.

ENERGIATEHOKKUUS

Säästä energiaa ja euroja uusilla ikkunoilla
ja ovilla.

SUJUVAT YHTEYDET

Vältä yleinen rakennus- ja remontointivirhe Antennilasilla.

TURVALLISUUS

Minimoi riskit ja vältä vaaran paikat turvallisilla Pihla-tuotteilla.

Toimivassa kodissa on hyvä sisäilma

Sisäilman laadulla on suuri vaikutus sekä ihmisten terveyteen että asumismukavuuteen. KLIK-raitisilmaventtiilin ansioista terve ja puhdas sisäilma voidaan taata myös ikkunavalinnoilla ilman kallista ilmanvaihtoremonttia tai seinäventtiilejä.

Toimiva koti on energiatehokas

Uusilla Pihla-ikkunoilla lämmitysenergian hukka vähenee jopa moninkertaisesti. Rintamamiestalon yksikertaisella kahdella lasilla varustettu ikkuna voi kuluttaa vuodessa huonoilla tiivisteillä jopa 300 kWh/m², kun taas uuden nelinkertaisen matalaenergiaikkunan kulutus on vaivaiset 44 kWh/m². Pihlan energiatehokkaat ikkunat ovat energialuokaltaan aina vähintään A.

Toimivassa kodissa on yhteydet kunnossa

Kodeista halutaan yhä energiatehokkaampia, mutta samalla estetään mobiilisignaalien pääsy sisätiloihin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kännykkä ei kuulu kunnolla ja mobiilinetti tökkii. Ongelmaan on onneksi kehitetty ratkaisu, sillä Pihla Antennilasi varmistaa toimivat yhteydet energiatehokkuudesta tinkimättä.

Toimiva koti on turvallinen

Uudet Pihla-ikkunat ja -ovet ovat monella tapaa turvallisempia kuin vanhat ja kuluneet. Turvallisuutta ja käyttömukavuutta lisääviin ovien lisävarusteisiin kuuluvat esimerkiksi älylukot ja ikkunoiden lisävarusteisiin puolestaan esimerkiksi integroidut kaihtimet ja turvalasit.

Mitä ikkunaremontti maksaa?

Ikkunaremontti tehdään niin harvoin, että kumppaniksi on syytä valita luotettava ja ammattitaitoinen yritys. Oman alueesi Pihla-asiantuntija auttaa sinua arvioimana remontin kustannukset ja hyödyt sekä valitsemaan ikkunoihin ominaisuudet ja lisävarusteet, joilla saavutat toimivan kodin vuosikymmeniksi.

Paikalliset Pihla-asiantuntijat palveluksessasi

Kaipaatko lisätietoja tuotteistamme tai apua ikkunoiden tai ovien valintaan? Vai kenties tarkemman hinta-arvion? Asiantuntijamme auttavat ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä kaikkialla Suomessa.

Löydä lähin Pihla-asiantuntijasi: