Suomen suosituimpiin ikkunoihin
KAIHTIMET KAUPAN PÄÄLLE!

Tämän vuoden Asuntomessu-etuna tarjoamme kaikille Pihla-ikkunan tai -terassioven ostajille sälekaihtimet veloituksetta. Etu on voimassa 21.8.2022 saakka ja edun arvo jopa 100 € / tuote.*

Hyödynnä etu jättämällä tarjouspyyntö!

Voit hyödyntää kampanjaedun sekä ikkunaremonttiin että uudiskohteeseen. Jätä tarjouspyyntö oheisella lomakkeella saadaksesi tarjouksen, joka sisältää myös kaupan päälle tulevat laadukkaat ja lapsiturvalliset integroidut Inka-sälekaihtimet.

Sälekaihtimet ovat helppo tapa suojautua auringolta

Yleisimmin suomalaiskodeissa käytössä oleva ratkaisu aurinkosuojaukseen ovat sälekaihtimet. Viime vuosina perinteiset sälekaihdinratkaisut ovat kehittyneet merkittävästi tarjoten entistä enemmän käyttömukavuutta, vaihtelun mahdollisuuksia ja turvallisuutta. Auringonsuojauksen lisäksi sälekaihtimet tarjoavat näkösuojaa ja ne ovatkin oiva valinta myös terassin ja parvekkeen oveen.

Integroitu sälekaihdin on huoleton ratkaisu

Pihlan integroidun Inka-sälekaihtimen säleiden kääntö sekä kaihtimen nosto ja lasku tapahtuvat sisäpuitteen pinnassa olevasta säätönupista, jonka avulla myös narun saa kokonaisuudessaan piiloon. Vakioväri valkoisen lisäksi muita värivaihtoehtoja on saatavilla useita kymmeniä.

*Kampanjan ehdot:

Kampanja-aika 15.7.−21.8.2022

Kampanjaetuna Pihla-ikkunan tai -parvekeoven ostajalle sälekaihtimet veloituksetta. Kampanja-edun saa kampanja-aikana tehtyyn omakotitalon ikkuna- ja ovikauppaan Pihlan saneeraus- ja uudiskohdemyynnissä. Edun saa, kun kauppaan sisältyy vähintään 6 ikkunaa, ja enintään 30 tuotteeseen per asiakas. Kaupan päälle saatavat kaihtimet ovat vakiovalkoiset Inka-kaihtimet. Muut lisävarusteet eivät sisälly kaupanpäälliseen. Edun arvo määräytyy ostettujen ikkunoiden ja parvekeovien lukumäärän ja koon mukaan, etu jopa 100 €/ikkuna. Etua ei voi yhdistää eikä sitä voi siirtää muihin tuotteisiin tai kampanjoihin. Etu koskee vain uusia kampanja-aikana tehtyjä tilauksia. Kampanja ei koske rakennusliikkeitä, taloyhtiöitä eikä talotehtaita.