Gubbe_huhtikuu_Pihla Group

Huhtikuun Gubbe-terveiset

Kuukauden kokokohta on jälleen täällä, sillä saimme huhtikuun Gubbe-terveiset postissa! Huhtikuu kului jälleen kauniissa kevätkeleissä ulkoillen. Aune pääsi kotiutumaan sairaalasta kuun alusta ja Vilma-Gubbe vei heidät jätskeille. Eeva on nauttinut suuresti Ella-Gubben seurasta ja mahdollisuudesta päästä ulkoilemaan.

Osallistuimme viime vuonna vanhuspalveluyritys Gubben onnellinen vanhuus -kummitoimintaan, jonka avulla autetaan yksinäisiä vanhuksia ja työllistetään nuoria merkityksellisen työn pariin.

Yrityksemme kummivanhukset ovat 86-vuotias Eeva sekä 84-vuotias Aune. Heidän Gubbe-sydänystävinään toimivat 16-vuotias Ella ja 24-vuotias Vilma. Alta voit lukea ilahduttavat terveiset Eevan ja Ellan, sekä Aunen ja Vilman tapaamisista huhtikuun ajalta.

Kummivanhus Aune ja Vilma-Gubbe

Huhtikuu hurahti iloisissa pääsiäistunnelmissa ja keväisistä säistä nauttien. Pääsiäistä yhdessä viettivät myös kummivanhuksemme Aune sekä Vilma-Gubbe.

Aune pääsi onneksi huhtikuun alussa kotiutumaan sairaalasta, joten ystävykset ovat jälleen päässeet tapaamaan toisiaan kasvotusten. Jälleennäkeminen oli iloinen ja Aune oli onnessaan kun hän pääsi pienen tauon jälkeen jälleen näkemään ystäväänsä. Huhtikuuhun sisältyi paljon ulkoilua, mikä on piristänyt Aunea kovasti. Hän on jaksanut jälleen kävellä hienosti itse pyörätuolista tukea ottaen ja Vilma apunaan. Eräällä tapaamisella ilma oli ollut niin aurinkoinen, että kaksikko päätti pysähtyä nauttimaan jätskeistä Oulun torille! Myös pääsiäistä ystävykset viettivät yhdessä kakulla herkutellen.

Aune on ollut pirteä ja iloinen oma itsensä, vaikka hävellä onkin ollut väliajoin pieniä ikäviä kolotuksia. Onneksi Vilman seura piristää Aunea aina ja se vie ajatukset pois kivuista iloisempiin ajatuksiin.

Kummivanhus Eeva ja Ella-Gubbe

Vaikka mennyt kuukausi hurahtikin edelleen poikkeusolojen vallitessa, sisältyi huhtikuuhun myös mukavia pääsiäishulinoita sekä jo lähes kesäisiä ilmoja. Myös kummivanhuksemme Eevan sekä Ella-Gubben mieli on ollut enemmän kuin aurinkoinen.

Ella ja Eeva jatkoivat tutustumistaan huhtikuussa samalla keväisessä säässä ulkoillen ja kahvitellen. Eeva on jaksanut jatkuvasti kulkea pidempiä ja pidempiä lenkkejä ja on aina innoissan kun hän pääsee Ellan kanssa ulkoilemaan. Ella oli yllättänyt Eevan iloisesti myös tuomalla hänelle lehtiä yhdessä luettavaksi, ja Eeva oli ollut tästä erittäin iloinen.

Eeva on kiitellyt Ellaa kovasti tapaamisista ja eräällä kerralla hän kertoikin Ellalle, miten tärkeitä ja piristäviä heidän tapaamisensa ovat. Ellan mukaan Eeva on välillä käyntien aluksi vaikuttanut hieman normaalia alakuloisemmalta, mutta aina vierailujen päätteksi hymy on jo noussut korviin – kiitos Ellan seuran ja ulkoilujen!

Olemme erittäin onnellisia, että voimme Gubben kautta mahdollistaa näin lämpimät ja arvokkaat kohtaamiset kummivanhuksillemme Eevalle sekä Aunelle ja samalla tarjota Ellalle ja Vilmalle erityisen tärkeän työtehtävän. Toivomme heille yrityksemme puolesta jatkossakin sydämellisiä kohtaamisia ja jäämme odottamaan mitä toukokuu tuo tuollessaan!

Maaliskuun Gubbbe-terveisistä voit lukea täältä
Helmikuun Gubbe-terveisistä voit lukea täältä
Tammikuun Gubbe-terveisistä voit lukea täältä
Marraskuun Gubbe-terveisistä voit lukea täältä
Joulukuun Gubbe-terveisistä voit lukea täältä

Lisää Gubben Onnellinen vanhuus -kummitoiminnasta voit lukea täältä
www.onnellinen-vanhuus.fi/